06:27 07 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ως γνωστόν, όλες οι μεγάλες προσωπικότητες μιλάνε για τον εαυτό τους στον τρίτο ενικό, όπως ο Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Με καυστικά σχόλια, memes και βίντεο υποδέχτηκαν οι χρήστες του διαδικτύου το σχόλιο του Ντόναλντ Τραμπ για τον εαυτό του, ότι διαθέτει «τεράστιο εγκέφαλο».

Σε συνέντευξη τύπου στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, ο αμερικανός Πρόεδρος μίλησε για τις σχέσεις των ΗΠΑ με την Κίνα και την επιτυχία της εμπορικής πολιτικής του να επιβάλει δασμούς 250 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε κινεζικά αγαθά, πριν μεταθέσει τη συζήτηση στις διανοητικές του ικανότητας.

​«Νομίζω ότι (ο πρόεδρος Σι) είναι φίλος μου, μπορεί να μην είναι πλέον φίλος μου, αλλά νομίζω ότι σέβεται πιθανότατα — από ότι ακούω, αν μελετήσετε και τον κύριο Πίλτσμπουρι, η κυρίαρχη αρχή στην Κίνα, ξέρετε ήταν σε μια καλή τηλεοπτική εκπομπή, δεν θα αναφέρω το όνομα της εκπομπής, και είπε ότι η Κίνα έχει απόλυτο σεβασμό στον Ντόναλντ Τραμπ και στον πολύ μεγάλο εγκέφαλο του Ντόναλντ Τραμπ», ανέφερε.

​Ο κ. Πίλτσμπουρι εν προκειμένω εικάζεται ότι είναι ο Μάικλ Πίλτσμπουρι, αναλυτής για την Κίνα στο Ινστιτούτο Χάντσον, ένα think tank με έδρα
την Ουάσινγκτον.

​Τα σχόλια όπως ήταν αναμενόμενο ξεσήκωσαν το twitter, με αρκετούς να εικάζουν ότι μπορεί να είχε πάρει ακόμη και ναρκωτικά ενώ άλλοι σχολίασαν το όνομα του κ. Πίλτσμπουρι.

​"Mr. Pillsbury" said Trump has a large brain. Um, ok. pic.twitter.com/CmNhPJr6uV

​LOST IN TRANSLATION Have your heard Donald Trump bragging about Mr. Pillsbury saying the Chinese thinks he has a very, very large brain? Unbeknown to Trump, the word "Brain" is a Chinese euphemism for "ego"! pic.twitter.com/lTUUt62ayA

#Trump: "China has a lot of respect for Donald Trump's very, very large brain." pic.twitter.com/CAPCwLYzxR

Σχετικά:

Το Πεκίνο αντικρούει τις κατηγορίες Τραμπ για ανάμειξη στις ενδιάμεσες εκλογές των ΗΠΑ
Τραμπ: Η Κίνα προσπάθησε να παρέμβει στις ενδιάμεσες εκλογές των ΗΠΑ τον Νοέμβριο
Τα γέλια του ακροατηρίου διέκοψαν την ομιλία Τραμπ στον ΟΗΕ (Βίντεο)
Tags:
εγκέφαλος, Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, Ντόναλντ Τραμπ, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK