ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ένα ψεύτικο χέρι ειδικά κατασκευασμένο για να χαιρετάει έχει, ως μυστικό «όπλο», η βασίλισσα Ελισάβετ, αν και είναι αμφίβολο εάν το χρησιμοποίησε ποτέ σε δημόσια εμφάνισή της.

Η μακροβιότερη μονάρχης στην ιστορία των Ηνωμένου Βασιλείου, βασίλισσα Ελισάβετ, που πέρασε πολύ χρόνο χαιρετώντας τους οπαδούς της και τα πλήθη σε ολόκληρο τον κόσμο, φαίνεται πως χρειάστηκε μια ανάπαυλα από αυτό το κουραστικό καθήκον, κάτι που της εξασφάλισε μια συσκευή που απέκτησε πριν από αρκετά χρόνια. 

Συγκεκριμένα, μια ομάδα φοιτητών από την Αυστραλία παρουσίασε στη βασίλισσα Ελισάβετ, που σήμερα είναι 92 ετών, ένα ειδικό ψεύτικο χέρι που λειτουργία του είναι να… χαιρετάει, όπως αποκάλυψε η κόρη της. 

Η πριγκίπισσα Άννα όπως είπε στον συγγραφέα του βιβλίου «Η Βασίλισσα του Κόσμου» Ρόμπερτ Χάρντμαν, οι φοιτητές της έδωσαν τη συσκευή και η ίδια ενθουσιάστηκε. «Νομίζω ότι θεώρησαν ότι ήταν ανόητο, αλλά η Αυτού Μεγαλειότητα ενθουσιάστηκε», ανέφερε η ίδια σύμφωνα με την Daily Mirror. 

Ο συγγραφέας, πάντως, εκτιμά ότι η βασίλισσα Ελισάβετ δεν χρησιμοποίησε αυτό το τεχνητό χέρι δημόσια, αν και φέρεται να έγινε ένα από τα αγαπημένα οικογενειακά αστεία. 

Tags:
χέρι, βασίλισσα Ελισάβετ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK