00:26 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
101
Βρείτε μας

Ο αμερικανός πρόεδρος, αναφερόμενος στον τρόπο που τα ΜΜΕ κάλυψαν τη συνάντησή του με τον ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, τόνισε ότι πιστεύει πως θα τα πήγαινε πολύ καλά σε έναν υποθετικό αγώνα μποξ μεταξύ των δύο τους.

Την πεποίθησή του ότι μπορεί να κερδίσει τον ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν σε έναν αγώνα μποξ, εξέφρασε σε ομιλία του ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Σε ομιλία του στη Μινεσότα στο πλαίσιο της καμπάνιας για τις ενδιάμεσες εκλογές που θα γίνουν τον Νοέμβριο στις ΗΠΑ, ο Τραμπ υποστήριξε ότι θα τα πήγαινε πολύ καλά σε έναν υποθετικό αγώνα μποξ ανάμεσα στον ίδιο και τον Ντόναλντ Τραμπ. Ο Τραμπ έκανε την παραπάνω δήλωση, ενώ μιλούσε για το πώς τα ΜΜΕ παρουσίασαν τη συνάντηση των δύο προέδρων.

«Θέλουν να εμπλακώ σε έναν αγώνα μποξ μαζί του. Και νομίζω ότι θα τα πήγαινα πολύ καλά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τραμπ.

​Στη συνέχεια ο αμερικανός πρόεδρος επέκρινε τα ΜΜΕ για διασπορά ψευδών ειδήσεων, με το κοινό να πανηγυρίζει.

«Είπαν (για μένα) ότι με τη Ρωσία 'ήταν υπερβολικά καλός, υπερβολικά καλός!' Με τη Βόρεια Κορέα είπαν 'ήταν πολύ σκληρός, πολύ σκληρός'. Θα σας πω το εξής: Αν ήμουν πολύ σκληρός με τη Ρωσία θα έλεγαν 'ήταν πολύ σκληρός, πολύ σκληρός'. Αυτοί οι άνθρωποι είναι loco (τρελοί στα ισπανικά), σας το λέω. Είναι ψεύτικοι!», δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου των προέδρων της Ρωσίας και των ΗΠΑ, ο Ντόνανλντ Τραμπ είχε δηλώσει ότι οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών είναι ισχυρές και ότι πιστεύει τη δήλωση του Βλαντίμιρ Πούτιν ότι η Ρωσία δεν είχε εμπλακεί με κανέναν τρόπο στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2016. 

Ο ρώσος πρόεδρος είχε επίσης αρνηθεί ότι είχε υλικό που εκθέτει τον Ντόναλντ Τραμπ.

Tags:
μποξ, Βλαντίμιρ Πούτιν, Ντόναλντ Τραμπ, Ρωσία, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK