02:15 02 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Την πρόθεση του Κρεμλίνου να μη χρησιμοποιήσει πληροφορίες που δίνονται μέσω ΜΜΕ και όχι μέσω των επίσημων καναλιών διακήρυξε ο εκπρόσωπος, Ντμίτρι Πεσκόφ.

Δεδομένης της απουσίας επίσημων πληροφοριών από τη Βρετανία για τους υπόπτους της δηλητηρίασης του Ρώσου πρώην πράκτορα Σεργκέι Σπριπάλ και της κόρης του, το Κρεμλίνο δε θα εξηγήσει ή σχολιάσει τις αναφορές ΜΜΕ, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ.

«Από την αρχή, η ρωσική πλευρά απευθύνθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο με αίτημα να παράσχει πληροφορίες σχετικά με τη φύση, τις περιστάσεις της υπόθεσης και οποιεσδήποτε άλλες λεπτομέρειες. Δεν μας δόθηκαν πληροφορίες μέσω των επίσημων καναλιών. Δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πληροφορία που προέρχεται από ΜΜΕ και δε θέλουμε να κάνουμε κάτι τέτοιο. Επιπλέον, δε θα συμμετέχουμε σε εξηγήσεις ή σχόλια σε θέματα που ρίχνονται στα ΜΜΕ», δήλωσε ο Πεσκόφ, μιλώντας σε δημοσιογράφους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ιστοσελίδα Bellingcat λέει ότι αναγνώρισε τον δεύτερο ύποπτο για την υπόθεση Σκριπάλ

Ο εκπρόσωπος έδωσε την απάντηση αυτή σε ερώτηση εάν το Κρεμλίνο θεωρεί ότι οι Ρουσλάν Μποσίροφ και Αλεξάντρ Πετρόφ, οι οποίοι κατηγορούνται από τη Βρετανία ότι επιχείρησαν να σκοτώσουν τους Σπριπάλ, είναι πολίτες και εάν πράγματι αυτά είναι τα ονόματά τους.

Tags:
υπόθεση Σκριπάλ, Κρεμλίνο, Σεργκέι Σκριπάλ, Ντμίτρι Πέσκοφ, Βρετανία, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK