22:15 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ υπεραμύνθηκε της απόφασης του συζύγου της να μην παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου των ΗΠΑ όταν αποκαλύφθηκε η σχέση του με τη Μόνικα Λεβίνσκι.

Σαφή θέση υπέρ του συζύγου της και πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, πήρε η πρώην υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον για το ότι εκείνος δεν είχε παραιτηθεί όταν αποκαλύφθηκε η σχέση του με την τότε ασκούμενη του Λευκού Οίκου Μόνικα Λεβίνσκι.

Η Κλίντον, σε μια από τις λίγες φορές που έχει αναφερθεί στο ζήτημα τόνισε ότι ο σύζυγός της δεν θα έπρεπε να παραιτηθεί από τη θέση του Προέδρου καθώς δεν υπήρξε θέμα κατάχρησης εξουσίας επειδή η Μόνικα Λεβίνσκι ήταν ενήλικη.

«Σίγουρα όχι», ήταν η απάντηση της Χίλαρι Κλίντον στην ερώτηση για το αν έπρεπε να είχε παραιτηθεί ο Μπιλ Κλίντον.

Στη συνέχεια, η ίδια αναφέρθηκε στις κατηγορίες που έχουν γίνει εναντίον του σημερινού αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

«Πού είναι η έρευνα σε βάρος του εν ενεργεία Προέδρου, εναντίον του οποίου έχουν γίνει πολλές καταγγελίες και τις οποίες ο ίδιος απορρίπτει, αρνείται και κοροϊδεύει;», αναρωτήθηκε η Χίλαρι Κλίντον, υπενθυμίζοντας ότι στην περίπτωση του συζύγου της υπήρξε έρευνα.

Tags:
σεξουαλικές σχέσεις, παραίτηση, Μόνικα Λεβίνσκι, Μπιλ Κλίντον, Χίλαρι Κλίντον
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK