19:32 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

«Πολλά μέλη συμμοριών και μερικοί πολύ κακοί άνθρωποι έχουν παρεισφρήσει στο Καραβάνι κατευθυνόμενοι στα νότια σύνορά μας», έγραψε στο Twitter και στη συνέχεια απευθύνθηκε στους μετανάστες.

Καθώς το «καραβάνι» με χιλιάδες μετανάστες από την Κεντρική Αμερική βαδίζει προς τα σύνορα των ΗΠΑ, ο πρόεδρος Τραμπ τους προειδοποιεί να γυρίσουν πίσω και τους προειδοποιεί ότι «ο στρατός μας σας περιμένει» στα σύνορα.

«Πολλά μέλη συμμοριών και μερικοί πολύ κακοί άνθρωποι έχουν παρεισφρήσει στο Καραβάνι κατευθυνόμενοι στα νότια σύνορά μας», έγραψε στο Twitter, πριν απευθυνθεί άμεσα στους μετανάστες: «Σας παρακαλώ γυρίστε πίσω, δεν θα γίνεται αποδεκτοί στις ΗΠΑ αν δεν ακολουθήσετε τη νόμιμη διαδικασία. Πρόκειται για εισβολή στη χώρα μας και ο στρατός μας σας περιμένει!».

Σύμφωνα με Αμερικανούς αξιωματούχους που επικαλείται η Wall Street Journal ​οι ΗΠΑ σχεδιάζουν να παρατάξουν 5.000 στρατιώτες στα νοτιοδυτικά σύνορα της χώρας, εν όψει της έλευσης ενός καραβανιού με μετανάστες που κατευθύνεται από το Μεξικό προς τη χώρα.

Σχετικά:

Πληροφορίες ότι οι ΗΠΑ στέλνουν 5.000 στρατιώτες στα σύνορα με το Μεξικό
Tags:
μετανάστες, Ντόναλντ Τραμπ, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK