15:33 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2019
Sputnik

Στα 10 πιο δημοφιλή online media της Τουρκίας το Sputnik

© Sputnik / Alexey Danichev
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Νέα διάκριση για το Sputnik, καθώς η τουρκική έκδοση συγκαταλέγεται στα δέκα πιο δημοφιλή online media της γειτονικής χώρας. Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας.

Στα 10 πιο δημοφιλή online media της Τουρκίας συγκαταλέγεται το Sputnik Turkey, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της διεθνούς εταιρείας Gemius.

Η τουρκική έκδοση του Sputnik κατατάσσεται στην 9η θέση ως προς τον αριθμό των επισκεπτών μέσω συσκευών κινητής τηλεφωνίας και ηλεκτρονικών υπολογιστών, υπερσκελίζοντας μία σειρά ηλεκτρονικών μέσων, όπως το Ihlas, το Ahaber, το Aksam, το Star, το Takvim, το Dunya, το Turkigegazetesi και το Bloomberg HT.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ως προς τον αριθμό των επισκεπτών μέσω συσκευών κινητής τηλεφωνίας, το Sputnik Turkey ξεπερνάει και την ηλεκτρονική έκδοση της Cumhuriyet, μία από τις παλαιότερες ημερήσιες εφημερίδες της χώρας.

«Ο χώρος των media στην Τουρκία αναπτύσσεται δυναμικά και χαρακτηρίζεται από υψηλά επίπεδα ανταγωνισμού. Παρ' όλα αυτά, καταφέραμε να επιτύχουμε πολλά» ανέφερε ο διευθυντής του Sputnik Turkey, Μαχίρ Μποζτέπε.

«Η επιτυχία του Sputnik βασίζεται στην ταχύτητα, στην αξιοπιστία και στην ποικιλία. Όταν ο Τούρκος αναγνώστης χρειάζεται ακριβείς πληροφορίες, έρχεται σ' εμάς» έσπευσε να προσθέσει.

Δεν παρέλειψε μάλιστα, να επισημάνει τις διαφορές του Sputnik με τα υπόλοιπα διαδικτυακά media της Τουρκίας: τα απολύτως αυθεντικά infographics, οι διαδραστικές σελίδες και τα βίντεο feeds. «Καλύπτουμε τόσο την εγχώρια όσο και τη διεθνή ατζέντα, αποφεύγοντας τίτλους που προσελκύουν κλικς, τους οποίους έχουν ήδη βαρεθεί οι Τούρκοι αναγνώστες» κατέληξε. 

Tags:
μέσα ενημέρωσης, Sputnik, Τουρκία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK