19:51 05 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Να βρεθούν οι πραγματικοί ένοχοι της δολοφονίας του Τζαμάλ Κασόγκι ζητά ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος της Τουρκίας, Ομέρ Τσελίκ, μετά από τις ανακοινώσεις στις οποίες προέβησαν οι τουρκικές Αρχές για τις συνθήκες θανάτου του δημοσιογράφου.

Η δολοφονία του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι δεν θα μπορούσε να δρομολογηθεί χώρις εντόλες από «ανώτερο επίπεδο», επεσήμανε ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος της Τουρκίας AKP, Ομέρ Τσελίκ

«Πού είναι το σώμα; Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι οι Αρχές της Σαουδικής Αραβίας δεν ξέρουν την απάντηση σε αυτό το ερώτημα. Ο γενικός εισαγγελέας της Σαουδικής Αραβίας πρέπει να απαντήσει. Ποιος έδωσε εντολή; Ποιος σχεδίασε αυτήν την απαίσια δολοφονία; Δεν θα μπορούσε να συμβεί από μόνη της, χωρίς εντολή από πάνω», είπε ο Τσελίκ στους δημοσιογράφους. 

«Δεν κατηγορούμε κανέναν εκ των προτέρων, αλλά είναι απαραίτητο να βρεθούν οι πραγματικοί ένοχοι», επεσήμανε.

Σημειώνεται ότι ο Τούρκος εισαγγελέας έκανε γνωστό, σήμερα, ότι ο Κασόγκι στραγγαλίστηκε μόλις εισήλθε στην πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη στο πλαίσιο προμελετημένης δολοφονίας του και το σώμα του διαμελίστηκε και στη συνέχεια το εξαφάνισαν.

Tags:
Τζαμάλ Κασόγκι, Ομέρ Τσελίκ, Σαουδική Αραβία, Τουρκία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK