19:02 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2019
Boeing 737-800 της NordStar

Αναγκαστική προσγείωση Boeing 737 που κατευθυνόταν στην Κίνα από τη Ρωσία

© Sputnik / Vitaliy Berrukikh
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0

Στο αεροσκάφος υπάρχουν 173 επιβαίνοντες μαζί με το πλήρωμα, ενώ πραγματοποίησε κύκλους προκειμένου να κάψει τα καύσιμά του και να προχωρήσει στην αναγκαστική προσγείωση.

Το αεροσκάφος που πραγματοποιούσε την πτήση από το Νοβοσιμπίρσκ της Ρωσίας προς τη Σάνυα της Κίνας πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Κρασνογιάρσκ εξαιτίας ρωγμής στον ανεμοθώρακα, σύμφωνα με την ενημέρωση από το αεροδρόμιο.

«Το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο Κρασνογιάρσκ. Η προσγείωση ήταν υπόθεση ρουτίνας, η κατάσταση δεν ήταν επικίνδυνη» δήλωσε πηγή μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας. 

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι «η πτήση Νοβοσιμπίρσκ — Σάνυα κάνει κύκλους προκειμένου να κάψει τα καύσιμά της. Υπάρχουν 173 επιβάτες και μέλη πληρώματος στην πτήση».

Πυροσβέστες και νοσηλευτές έσπευσαν στο αεροδρόμιο.

Η ανάρτηση αναφέρει: Το Boeing της εταιρείας NordStar που απογειώθηκε από το Νοβοσιμπίρσκ με προορισμό την κινεζική πόλη Σάνυα, ετοιμάζεται να κάνει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο του Κράσνογιαρσκ εξαιτίας ρωγμής στον ανεμοθώρακα. Συνολικά στο αεροσκάφος βρίσκονται 173 άτομα, συμπεριλαμβανομένου του πληρώματος. Το αεροσκάφος κάνει κύκλους για να κάψει τα καύσιμά του. Ελπίζουμε σε ομαλή προσγείωση.

Tags:
αναγκαστική προσγείωση, αεροσκάφος, Κίνα, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK