23:03 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2019
Ο πρωθυπουργός της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ

Μεντβέντεφ: Οι αμερικανικές κυρώσεις θα πλήξουν τελικά την οικονομία των ΗΠΑ

© Sputnik / Александр Астафьев
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Την εκτίμηση ότι οι κυρώσεις που επιβάλλουν οι ΗΠΑ θα έχουν ως αποτέλεσμα να πληγεί η ίδια η αμερικανική οικονομία, εξέφρασε από την Κίνα ο πρωθυπουργός της Ρωσίας.

Η Ουάσινγκτον επιβάλλει κυρώσεις με σκοπό να καταστείλει τον παγκόσμιο ανταγωνισμό, αλλά θα καταλήξει να πλήττει τη δική της οικονομία, δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ

«Πρόσφατα, οι ενέργειες που έλαβαν χώρα ήταν για να καταπνίξουν τον ανταγωνισμό και να θέσουν υπό πολύ αυστηρό έλεγχο το σύστημα ελέυθερων συναλλγών προϊόντων και υπηρεσιών… Οι ΗΠΑ επιβάλλουν όλων των ειδών τους περιορισμούς, δασμούς στην Κίνα, την Ευρωπαϊκή Ένωση και τη χώρα μας, τη Ρωσία. Εν τέλει, είμαι σίγουρη ότι η αμερικανική οικονομία θα πληγεί επίσης», σημείωσε ο Μεντβέντεφ, στη διάρκεια διάσκεψης, στην οποία απαντούσε στα ερωτήματα χρηστλων του Διαδικτύου, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κίνα. 

Η διεθνής κοινότητα πρέπει να τηρεί τους κανόνες που έχει αναπτύσει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου (ΠΟΕ), καθώς «η ανθρωπότητα δεν έχει αναπτύξει κάτι καλύτερο σε αυτόν τον τομέα», τόνισε ο ίδιος. 

Tags:
κυρώσεις, Δασμοί, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, ΗΠΑ, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK