18:30 23 ΙΟΥΛΙΟY 2019
Αντιπυραυλικό σύστημα S-400

Η Ρωσία θα παραδώσει Su-35, S-400 στην Κίνα το αργότερο έως το 2020

© Sputnik / Vitaliy Ankov
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 10

Η Ρωσία και η Κίνα έχουν συνάψει συμβάσεις για την παράδοση όπλων που θα χρησιμοποιηθούν σε επιτόπιες, αεροπορικές και θαλάσσιες επιχειρήσεις, τόνισε στο Sputnik, ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας της ρωσικής κρατικής εταιρείας Rostec.

Συνεχίζεται η συνεργασία Ρωσίας και Κίνας με νέες επιμέρους αμυντικές συμφωνίες, ενώ οι τρέχουσες θα εκπληρωθούν από την πλευρά της Ρωσίας έως το 2020.

«Συνεργαζόμαστε ενεργά με την Κίνα σε όλους τους αμυντικούς τομείς: τη γη, τον αέρα και το νερό. Πέρα από την επιτυχή εφαρμογή δύο συμβάσεων για τα S-400 και Su-35, έχουμε πολλά άλλα έργα προς υλοποίηση. 

Δεν θα ήθελα να μπω προς λεπτομέρειες αλλά θα πω ότι έχουμε υπογράψει πρόσφατα τρείς ακόμη συμβάσεις με την κινεζική πλευρά », δήλωσε ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας της ρωσικής κρατικής εταιρείας Rostec στην αεροπορική επίδειξη του Zhuhai, Βίκτορ Κλάδοφ.

Σύμφωνα με τον Κλάδοφ, η Ρωσία θα ολοκληρώσει τις παραδόσεις των 24 μαχητικών αεροσκαφών Su-35 και των αντιπυραυλικών συστημάτων S-400 στην Κίνα εγκαίρως εως το 2020.

Σημειώνεται ότι η Διεθνής Έκθεση Αεροπορίας και Αεροδιαστημικής της Κίνας ξεκίνησε την Τρίτη στην πόλη Zhuhai και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή.

Tags:
Su-35, άμυνα, S-400, Κίνα, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK