16:10 29 ΜΑΡΤΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 04
Βρείτε μας

Υπάρχουν εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο που δοκιμάζουν την υπομονή μας, αλλά οι προκλήσεις δεν θα κάνουν την Τουρκία να παραδοθεί, είπε μεταξύ άλλων ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί, προχωρώντας σε νέες προκλητικές δηλώσεις.

«Κάποτε, η Μεσόγειος ήταν τουρκική λίμνη», ανέφερε ο επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος MHP της Τουρκίας, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, σε ομιλία του στη διάρκεια της συνεδρίασης του κόμματος. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η Sabah, μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του Κόμματος Εθνικιστικού Κινήματος, ο Μπαχτσελί, έκανε λόγο για «προκλήσεις» στην Ανατολική Μεσόγειο και εξελίξεις που «δοκιμάζουν την υπομονή της Τουρκίας». 

«Υπάρχουν εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο που δοκιμάζουν την υπομονή μας», είπε ο ίδιος, σημειώνοντας ότι όσοι προσπαθούν να δημιουργήσουν τετελεσμένα στην Ανατολική Μεσόγειο, «θα καταλάβουν αργά ή γρήγορα ότι κάνουν λάθος». 

«Οι προκλήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο δεν μπορούν να κάνουν την Τουρκία να παραδοθεί. Η Μεσόγειος ήταν κάποτε τουρκική λίμνη, δεν το ξεχνάμε», ανέφερε. 

Tags:
προκλήσεις, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, Ανατολική Μεσόγειος, Μεσόγειος, Τουρκία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK