19:04 23 ΙΟΥΛΙΟY 2019
To δικαστικό μέγαρο στο Μόναχο

Μάρτυρας βρέθηκε νεκρός σε τουαλέτα γερμανικού δικαστηρίου μετά από τρεις ημέρες

CC0
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0

Ο 70χρονος θα παρουσιαζόταν στο δικαστήριο, ωστόσο, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, υπέστη καρδιακή προσβολή μέσα στις τουαλέτες του δικαστηρίου, ενώ οι αρχές εντόπισαν το σώμα του ύστερα από τρεις ημέρες.

Ένας άνδρας που δεν παρουσιάστηκε, όπως ήταν προγραμματισμένο, ως μάρτυρας σε δικαστική υπόθεση στη Γερμανία, βρέθηκε νεκρός τρεις μέρες αργότερα σε τουαλέτα του δικαστηρίου.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων dpa, ο 70χρονος ήταν προγραμματισμένο να καταθέσει στις 29 Οκτωβρίου στο δικαστήριο του Κιέλου στη Γερμανία. Η δικάσιμος, ωστόσο αναβλήθηκε λόγω της απουσίας του, με τους υπεύθυνους να προσπαθούν μάταια να επικοινωνήσουν μαζί του τηλεφωνικά.

Ο άνδρας, που εκτιμάται ότι υπέστη καρδιακή προσβολή, βρέθηκε σε κλειδωμένη τουαλέτα στο δικαστικό Μέγαρο την 1η Νοεμβρίου. Η υπόθεση οδήγησε την αντιπρόεδρο του δικαστηρίου, Μπεάτε Φλάτλοου, να δηλώσει ότι στο εξής όλοι οι δημόσιοι χώροι του δικαστηρίου θα ελέγχονται καθημερινά από τους φύλακες.

Η Φλάτλοου δήλωσε ότι οι υπεύθυνοι καθαριότητας προφανώς θεώρησαν ότι στη συγκεκριμένη τουαλέτα είχε σπάσει κάποιος σωλήνας και ότι είχε κλειδωθεί για λόγους ασφαλείας.

Tags:
τουαλέτα, νεκρός, μάρτυρας, δικαστήριο, Γερμανία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK