14:16 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2019
Υπηρεσία Ομοσπονδιακής Ασφάλειας της Ρωσίας (FSB)

Η ρωσική υπηρεσία πληροφοριών απέτρεψε τρομοκρατικές επιθέσεις στο Μουντιάλ

© Sputnik / Federal Security Service (FSB)
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0

Η ρωσική υπηρεσία πληροφοριών σε συνεργασία με τις αντίστοιχες υπηρεσίες άλλων κρατών, απέτρεψε τρομοκρατικές επιθέσεις κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Ρωσία, δήλωσε σήμερα ο γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας, Νικολάι Πατρούσεφ.

Συνέδριο με τη συμμετοχή των επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών, των υπηρεσιών ασφαλείας και των σωμάτων επιβολής του νόμου διεξήχθη σήμερα, κατά τη διάρκεια του οποίου ο γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, Νικολάι Πατρούσεφ, ανακοίνωσε πως απετράπησαν αρκετές τρομοκρατικές ενέργειες την περίοδο του Μουντιάλ.

«Το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου που διεξήχθη φέτος στη Ρωσία είναι ένα λαμπρό παράδειγμα επιτυχημένης διεθνούς συνεργασίας καθώς κατά τη διάρκεια του πετύχαμε να αποτρέψουμε τρομοκρατικές ενέργειες χάρη στην κοινή μας προσπάθεια», ανέφερε ο Πατρούσεφ.

Ο Αλεξάντερ Μπορτνίκοφ, επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφάλειας της χώρας, διευκρίνισε ότι η FSB κατέστειλε τις προσπάθειες των τρομοκρατών να διεξάγουν επιθέσεις με drones κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ.

Ο Μπορτνίκοφ διευκρίνισε ότι τέτοιες προσπάθειες έγιναν όχι μόνο κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά και κατά την προετοιμασία και τη διεξαγωγή άλλων «μεγάλων πολιτικών και αθλητικών εκδηλώσεων».

Tags:
τρομοκρατία, Μουντιάλ, FSB, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK