15:01 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2019
Ο Ντένις Χoφ, ο ιδιοκτήτης οίκων ανοχής στη Νεβάδα

Νεκρός ιδιοκτήτης οίκων ανοχής κέρδισε έδρα στη Νεβάδα!

© AP Photo / Brad Horn
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0

Ο Ντένις Χοφ, ο ιδιοκτήτης οίκων ανοχής στη Νεβάδα, που έγινε διάσημος από το ριάλιτι Cathouse, εκλέχθηκε στις ενδιάμεσες εκλογές αν και είχε πεθάνει λίγο καιρό νωρίτερα.

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών Ντένις Χοφ, ο οποίος πέθανε τον Οκτώβριο, κέρδισε έδρα στη Νεβάδα, τρεις μόλις εβδομάδες μετά τον θάνατό του.

Ο διάσημος ιδιοκτήτης οίκων ανοχής κατάφερε να αποσπάσει το 53 τοις εκατό των ψήφων στην κομητεία του Κλαρκ, νικώντας τον αντίπαλό του από τους Δημοκρατικούς.

Ο Χοφ προσπάθησε να διαμορφώσει την πολιτική του εικόνα σε αντιστοιχία με τον Πρόεδρο Τραμπ και συχνά αυτοαποκαλούνταν «Τραμπ του Παράμπ» την πατρίδα του στη Νεβάδα.

Ωστόσο, δεν ήταν γραφτό να ζήσει τον πολιτικό του θρίαμβο. Τον Οκτώβριο βρέθηκε νεκρός στο Love Ranch, ένας από τους οίκους ανοχής του, μετά το πάρτι γενεθλίων του.

Ωστόσο, το όνομά του παρέμεινε στη λίστα των εκλογών σύμφωνα με τη νομοθεσία της Νεβάδα, καθώς η προθεσμία για αλλαγές των υποψηφίων είχε περάσει.

Παρά την παράδοξη έκβαση, αν η μεταθανάτια νίκη του Χοφ επιβεβαιωθεί και επίσημα, οι τοπικές αρχές μπορούν να διορίσουν έναν άλλο Ρεπουμπλικανό στη θέση του.

Φυσικά, μετά την είδηση αυτή το twitter ξεσάλωσε.

Tags:
νεκρός, οίκοι ανοχής, Νεβάδα, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK