15:08 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2019
Η Σάντρα Σάλας

Σατανίστρια στρίπερ συγκέντρωσε 3.000 ψήφους στις αμερικανικές εκλογές (Φωτογραφίες)

© Φωτογραφία: Facebook/Sandra Salas for 7th District Special Election
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0

Η Σάντρα Σάλας κατάφερε να συγκεντρώσει το 1% των ψήφων στην περιφέρειά της με θέσεις υπέρ των δικαιωμάτων των ανθρώπων που εργάζονται στη βιομηχανία του σεξ αλλά και του δικαιώματος στην οπλοκατοχή.

Περισσότερες από 3.000 ψήφους κατάφερε να αποσπάσει η υποψήφια Σάντρα Σάλας στις ενδιάμεσες εκλογές των ΗΠΑ.

Η Σάλας είναι στρίπερ και κατόρθωσε, αναρτώντας προκλητικές φωτογραφίες της στους λογαριασμούς της στα social media, να αποσπάσει περίπου το 1% των ψήφων στις ειδικές κλογές της 7ης γερουσιαστικής περιφέρειας της Πενσιλβάνια. Μάλιστα, η Σάλας έλαβε την τρίτη θέση στη συγκεκριμένη περιοχή, με προπορευόμενες δύο υποψήφιες του Δημοκρατικού κόμματος, οι οποίες έλαβαν το 52 και το 46% αντίστοιχα.

Στη συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια έγιναν ειδικές εκλογές χθες, καθώς ο ρεπουμπλικανός αντιπρόσωπος παραιτήθηκε λόγω αποκαλύψεων ότι χρησιμοποίησε δημόσιο χρήμα για να διευθετήσει κατηγορίες εναντίον του για σεξουαλική παρενόχληση.

Στην καμπάνια της, η Σάλας αναφέρθηκε με πάθος υπέρ των δικαιωμάτων των ανθρώπων που εργάζονται στη βιομηχανία του σεξ, των δικαιωμάτων όσων ανήκουν στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, τη νομιμοποίηση της κάνναβης, αλλά και υπέρ του δικαιώματος στην οπλοκατοχή.

Μάλιστα η Σάλας, σύμφωνα με το ballotpedia, έχει εμπνευστεί από τη βυζαντινή αυτοκράτειρα Θεοδώρα, η οποία, όπως αναφέρει, αρχικά την ίδια δουλειά.

Η Σάλας, σε σημερινή ανάρτησή της στο Twitter δήλωσε ότι είναι σατανίστρια.

«Θα επικεντρωθώ στον εαυτό μου τα επόμενα δύο χρόνια. Δε θα κρύψω ότι είμαι εργάτρια του σεξ και Σατανίστρια. Αφού οι νεοναζί και οι ρατσιστές δεν κρύβονται, γιατί να κρυφτώ εγώ;», δήλωσε.

Tags:
γυμνές φωτογραφίες, σατανίστρια, στρίπερ, ενδιάμεσες αμερικανικές εκλογές, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK