11:23 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2019
Στιγμιότυπο από βίντεο που δείχνει στελέχη του ρωσικού υπουργείου Άμυνας να ξεφορτώνουν S-300 από μεταγωγικό αεροσκάφος στη ρωσική αεροπορική βάση Χμεϊμίμ στη Συρία.

Συριακός στρατός: Οι s-300 μειώνουν την πιθανότητα επιτυχίας των Ισραηλινών επιθέσεων

© Sputnik / Russian Defence Ministry
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Οι παραδόσεις των ρωσικών S-300 στη Συρία δεν αναιρούν τους κινδύνους των νέων επιθέσεων του Ισραήλ, αλλά ελαχιστοποίησαν την πιθανότητα επιτυχίας τους, σύμφωνα με τον επικεφαλής του πολιτικού γραφείου του Συριακού Στρατού.

Ο Γενικός Διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Συριακού στρατού Αχμάντ Χασάν τόνισε στο Sputnik ότι ο συριακός στρατός θωρακίζεται με τη χρήση των ρωσικών συστημάτων αεράμυνας.

«Δεν υπάρχει καμία έννοια της μηδενικής πιθανότητας στη στρατηγική.

Δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτή η πιθανότητα έχει μειωθεί στο μηδέν.

Επειδή μιλάμε για ανοιχτούς ουρανούς, εκτεταμένα σύνορα, διάφορες νέες τεχνολογίες… Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η πιθανότητα να επιτύχει τους στόχους της η επιθετικότητα έχει ελαχιστοποιηθεί», δήλωσε ο Χασάν, όταν ρωτήθηκε για τη δυνατότητα νέων ισραηλινών επιθέσεων εναντίον της Συρίας μετά τις παραδόσεις S-300.

Στις 2 Οκτωβρίου, ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου δήλωσε ότι η Ρωσία είχε ολοκληρώσει την παράδοση νέων συστημάτων S-300 στη Συρία, συμπεριλαμβανομένων 49 μονάδων εξοπλισμού σχετικών με τα συστήματα.

Tags:
S-300, Σεργκέι Σοϊγκού, Συρία, Ισραήλ, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK