13:09 31 ΜΑΡΤΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Εταιρεία καθαριότητας στο Εδιμβούργο προσφέρει στους πελάτες της την επιλογή οι εργαζόμενοι που θα καθαρίσουν τον χώρο τους να έρχονται φορώντας «μόνο το άρωμά τους».

Άνδρες και γυναίκες από 21 έως και 60 ετών προσλαμβάνει εταιρεία ως οικιακούς βοηθούς με την… υποσημείωση ότι για να λάβουν τον παχυλό μισθό των 100 δολαρίων την ώρα θα πρέπει να ξεσκονίζουν, να καθαρίζουν και να σιδερώνουν γυμνοί.

Η 25χρονη ιδιοκτήτρια της συγκεκριμένης εταιρείας καθαριότητας Βικτόρια Μέρφι ξεκίνησε την επιχειρηματική της δραστηριότητα στο Εδιμβούργο. Οι εργαζόμενοι καλούνται να κάνουν μια σειρά οικιακών εργασιών μερικώς ή πλήρως γυμνοί. Μάλιστα, το κόστος της υπηρεσίας για τους πελάτες εξαρτάται από το πόσα ρούχα θα φοράει (ή δε θα φοράει) η εργαζόμενη.

Όπως αναφέρει η Edinburgh Evening News τιμοκατάλογος μάλιστα είναι συγκεκριμένος. Μια καθαρίστρια που φορά μόνο τα εσώρουχά της κοστίζει 70 δολάρια την ώρα, μια τόπλες καθαρίστρια 85 δολάρια, ενώ η πλήρως γυμνή υπηρεσία ανέρχεται στα 100 δολάρια την ώρα. 

Η υπηρεσία ονομάζεται Get Glimmer και προσλαμβάνει γυναίκες, αλλά και άνδρες εργαζόμενους χωρίς να κάνει διακρίσεις στον σωματότυπο.

Πάντως η ιδιοκτήτρια τονίζει ότι «δεν περιλαμβάνεται καθόλου σεξ. Το Glimmer είναι πρωταρχικά υπηρεσία καθαριότητας και όλοι οι εργαζόμενοι έχουν προϋπηρεσία».

Οι πελάτες απαγορεύεται να αγγίξουν ή να φωτογραφίσουν τους εργαζόμενους. Μάλιστα καλούνται να συμπληρώσουν αίτηση και να δώσουν την ταυτότητά τους πριν κάνουν χρήση της υπηρεσίας.

«Κάποιοι από τους εργαζόμενους είναι επιδειξιομανείς και τους αρέσει να μπαίνουν σε σπίτια άλλων με το καλύτερο πρόσωπό τους και να καθαρίζουν. Αφού τους κάνει να νιώθουν καλά δε βλέπω γιατί υπάρχει πρόβλημα», δηλώνει η Μέρφι.

Σύμφωνα με την ίδια η εταιρεία έχει δεχτεί παράξενα αιτήματα από πελάτες, όπως για παράδειγμα όταν ένας πελάτης ζήτησε να φορέσει ο ίδιος στολή γαλλίδας υπηρέτριας και να καθαρίσει για κάποιον εργαζόμενο της Glimmer.

Tags:
εργαζόμενοι, καθαρισμός, γυμνή, Σκωτία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK