01:54 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2019
Αμερικανοί στρατιώτες

Νεοσύλλεκτη του στρατού των ΗΠΑ κατηγορείται για νεοναζιστικό λογαριασμό στο Twitter

CC0
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

O αμερικανικός στρατός αντέδρασε άμεσα με τον Αρχιστράτηγο Τζον Ρ. Έβανς να δηλώνει ότι θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις, καταδικάζοντας τις απόψεις που αναφέρονται στον λογαριασμό που φέρεται να διαχειριζόταν η νεοσύλλεκτη.

Μια νεοσύλεκτη στρατιωτικό ερευνά ο αμερικανικός στρατός μετά την αποκάλυψη ότι η νεαρή γυναίκα διατηρούσε λογαριασμό στο Twitter όπου υποστήριζε τον νεοναζισμό, τον Αδόλφο Χίτλερ και λευκούς ρατσιστές.

Η Μάρθα Γκέρντες κατηγορήθηκε από τον λογαριασμό «US Army WTF! Moments» ότι διατηρούσε τον λογαριασμό «@femadon_» όπου αναρτούσε φιλοναζιστικά και αντισημιτικά σχόλια. 

Στον ίδιο λογαριασμό είχε αναρτηθεί η άποψη ότι «η δεκαετία του 1920 ήταν η καλύτερη δεκαετία» συνοδευόμενη από τέσσερις φωτογραφίες μελών της Κου Κλουξ Κλαν γύρω από φλεγόμενους σταυρούς.

Από την πλευρά του ο αμερικανικός στρατός αντέδρασε άμεσα με τον Αρχιστράτηγο Τζον Ρ. Έβανς να δηλώνει ότι «ερευνούμε και θα κάνουμε τις απαραίτητες κινήσεις. Το μήνυμα δεν αντανακλά τις αξίας του σώματος νεοσυλλέκτων ROTC και του αμερικανικού στρατού».

Από την πλευρά της η σχολή Davidson στην οποία φοιτούσε σε μήνυμά της καταδικάζει τις απόψεις της Γκέρντες.

Tags:
νεοσύλλεκτη, αντισημιτισμός, ρατσισμός, νεοναζί, Αμερικανικός στρατός, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK