21:48 02 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η κόρη του ινδού βιομήχανου παντρεύεται τον γόνο μιας άλλης μεγάλης επιχειρηματικής οικογένειας. Στις εορταστικές εκδηλώσεις του γάμου θα εμφανιστεί ακόμη και η Beyonce.

Προσκλήσεις που υπολογίζεται ότι έχουν κόστος 4.000 δολαρίων η καθεμιά έστειλε ο πλουσιότερος άνθρωπος της Ασίας, για τον γάμο της κόρης του.

Πρόκειται για τον ινδό βιομήχανο Μουκές Αμπανί, του οποίου η κόρη παντρεύεται σύντομα τον εκλεκτό της καρδιάς της και γόνο επίσης μεγάλης επιχειρηματικής οικογένειας.

Ο γάμος της Ίσα Αμπανί με τον Ανάντ Πιραμάλ πρόκειται να γίνει στις 12 Δεκεμβρίου και ο πατέρας της νύφης ανέλαβε το, ομολογουμένως απαιτητικό και δύσκολο, έργο της αποστολής των γαμήλιων προσκλητηρίων.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, η πρόσκληση που λαμβάνουν οι καλεσμένοι είναι ένα κουτί με τα αρχικά του ζεύγους. Μέσα υπάρχει ένα ημερολόγιο όπου επισημαίνεται η ημέρα του γάμου, αλλά και ένα γράμμα από το ζεύγος.

Ωστόσο, την προσοχή συγκεντρώνει το δεύτερο κουτί που υπάρχει μέσα στο μεγαλύτερο, και το οποίο είναι στολισμένο με χρυσά λουλούδια.

Μέσα σε αυτό το δεύτερο κουτί υπάρχουν τέσσερα μικρά χρυσά μπαούλα, τα οποία περιέχουν πολυτελή δώρα για τους καλεσμένους.

Ο γάμος μεταξύ των παιδιών δύο εκ των πιο οικονομικά εύρωστων οικογενειών της Ινδίας θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα. Οι δύο οικογένειες πρόκεται να πραγματοποιήσουν πολλές εορταστικές εκδηλώσεις για την ένωσή τους, ενώ σε κάποιες από αυτές θα εμφανιστούν διεθνείς προσωπικότητες, όπως η πασίγνωστη τραγουδίστρια Beyonce Knowles.

Η τελετή των αρραβώνων του ζεύγους έγινε στη Λίμνη Κόμο της Ιταλίας.

Ο Μουκές Αμπάνι είναι πρόεδρος της εταιρείας Reliance Industries. Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, τον περασμένο Ιούνιο ο Αμπάνι ξεπέρασε σε πλούτο τον ιδρυτή του Alibaba Group, Τζακ Μα, και έγινε ο πλουσιόρος άνθρωπος στην Ασία.

Tags:
πρόσκληση, πλούσιοι, γάμος, Μουκές Αμπανί, Ινδία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK