12:04 03 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
101
Βρείτε μας

Ποικίλα σχόλια προκάλεσε ένα άγαλμα σε πόλη της Σερβίας που υποτίθεται ότι αναπαριστά κουκουβάγια, με τους συνειρμούς να κινούνται σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση. Στο πλαίσιο αυτό, η... κορύφωση ήρθε με ένα άγαλμα γειτονικής πόλης.

Ενδιαφέροντες συνειρμούς προκαλούν τα αγάλματα δύο σερβικών πόλεων. Όλα ξεκίνησαν με το άγαλμα που υποτίθεται ότι αναπαριστά κουκουβάγια και στέκει ορθωμένο στην πόλη Κίκιντα της Σερβίας. Το άγαλμα προκάλεσε περιπαικτικά σχόλια τόσο εντός, όσο και εκτός της Σερβίας με μία γειτονική πόλη να σπεύδει να προσφέρει «συντροφιά».

Η πόλη Κίκιντα είναι διάσημη για τις κουκουβάγιες και ανέθεσε σε τοπικό εργαστήρι να κατασκευάσει το ανάλογο άγαλμα. Από κοντά, πράγματι θυμίζει κουκουβάγια. Όσο απομακρύνεσαι, όμως, το μυαλό παίζει τα δικά του παιχνίδια.

Στην ανάρτηση με φωτογραφίες του αγάλματος στο Facebook, οι περισσότεροι χρήστες εμφανίστηκαν άκρως σαρκαστικοί ή και ενοχλημένοι ζητώντας την αποκαθήλωση διότι «όλοι οι ξένοι» και «όλη η Σερβία θα γελά μαζί μας». «Κάντε τη κουκουβάγια λίγο πιο πλατιά και προσθέστε φτερά, αυτό μοιάζει πραγματικά με φαλλό», αναφέρει άλλος χρήστης.

Η πιο ενδιαφέρουσα αντίδραση, ωστόσο, δεν ήρθε από τα κοινωνικά δίκτυα αλλά τη γειτονική πόλη, Λόζνιτσα. Χρήστες ανήρτησαν τη φωτογραφία ενός μεταμοντέρνου αγάλματος που θυμίζει το θηλυκό ταίρι της «κουκουβάγιας».

«Είχαμε αυτό εδώ για λίγα χρόνια και δεν μας ένοιαζε, ωστόσο ούτε καν ξέρουμε τι υποτίθεται πως αναπαριστά», έγραψε η σελίδα Loznica Urban Legends στο Facebook, απευθύνοντας κάλεσμα «αδελφοποίησης» μεταξύ των αγαλμάτων των δύο πόλεων.

Tags:
σεξουαλική ζωή, αγάλματα, σεξ, Σερβία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK