Το Αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο στη Μόσχα.

Σορός άνδρα βρέθηκε στο αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο μετά την αναχώρηση της πτήσης Μόσχα-Αθήνα

© Sputnik / Vladimir Vyatkin
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
1 0 0

Το σώμα ενός νεκρού άνδρα βρέθηκε στον αεροδιάδρομο του Διεθνούς Αεροδρομίου Σερεμέτιεβο στη Μόσχα, μετά από την αναχώρηση της πτήσης του Boeing 737 με δρομολόγιο Μόσχα-Αθήνα.

Η σορός ενός άνδρα εντοπίστηκε στον αεροδιάδρομο του Διεθνούς Αεροδρομίου Σερεμέτιεβο στη Μόσχα.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε πηγή, λίγο μετά την απογείωση του αεροσκάφους με προορισμό την Αθήνα, το πλήρωμα ενημέρωσε τους αρμόδιους για υποτιθέμενη σύγκρουση με ζώο στον αεροδιάδρομο. Στο σύστημα δεν υπήρξε ενημέρωση για την πρόκληση βλάβης και έτσι, το αεροσκάφος δεν επέστρεψε στο αεροδρόμιο

Εντούτοις, ελήφθη η απόφαση να μεταβούν οι αρμόδιοι ασφαλείας, για να επιθεωρήσουν το σημείο, όπου και εντόπισαν μέλη ανθρώπινου σώματος, όπως συμπλήρωσε η πηγή. 

Το αεροσκάφος Boeing 737 εκτελούσε πτήση με δρομολόγιο Μόσχα — Αθήνα.

Το αεροδρόμιο, εν τω μεταξύ, επιβεβαίωσε την είδηση του θανάτου ενός άνδρα, με εκπρόσωπο να αναφέρει ότι στη διάρκεια της επιθεώρησης βρέθηκαν «ένα ανθρώπινο σώμα, τα ρούχα και τα υπόλοιπα προσωπικά αντικείμενα ενός άνδρα».

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, ο άνδρας ταυτοποιήθηκε. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πηγή, πρόκειται για πολίτη της Αρμενίας, ο οποίος απελάθηκε από τη Μαδρίτη και μετέβαινε στη χώρα του με μετεπιβίβαση στη Μόσχα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε ένα δρομολόγιο από την Ισπανία προς τη Μόσχα, ένας άνδρας προκάλεσε φασαρία μέσα στο αεροσκάφος. «Ο άνδρας συμπεριφέρθηκε απρεπώς στη διάρκεια της πτήσης. Το πλήρωμα αναγκάστηκε να καλέσει την ασφάλεια. Αφ'ότου έφυγε από το αεροπλάνο στη Μόσχα, η τύχη του ήταν άγνωστη, δεν πέρασε τα ρωσικά σύνορα», ανέφερε η πηγή. 

Tags:
σορός άνδρα, αεροδρόμιο, νεκρός, Μόσχα, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK