Δελχί, Ινδία

Πυροβόλησαν γαμπρό στο Δελχί και εκείνος πήγε στον γάμο με τη σφαίρα στον ώμο

CC0
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0

Το περιστατικό συνέβη όταν ο Μπαντάλ και η συνοδεία του ήταν μόλις 400 μέτρα πριν τον χώρο όπου θα γινόταν η γαμήλια τελετή, ενώ είχε ξεκινήσει από το σπίτι του στην Κανπούρ.

Γαμπρός 25 ετών πυροβολήθηκε από δύο αγνώστους την ώρα που κατευθυνόταν με τη συνοδεία του (baraat) στον χώρο όπου θα γινόταν η γαμήλια τελετή στο Μαντανγκίρ του νότιου Δελχί.

Ο Μπαντάλ, που δέχτηκε μία σφαίρα στον δεξί ώμο, υποβλήθηκε σε τρίωρη θεραπευτική αγωγή σε κοντινό νοσοκομείο και μετά επέστρεψε και ολοκλήρωσε τον γάμο, σύμφωνα με την αστυνομία.

Σύμφωνα με τον αξιωματούχο της αστυνομίας Βίτζεϊ Κουμάρ ο Μπαντάλ επέστρεψε και πάλι στο νοσοκομείο.

«Η σφαίρα σφήνωσε στα κόκκαλα του ώμου. Οι γιατροί θα αποφασίσουν για χειρουργίο», δήλωσε.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 10 το βράδυ όταν η συνοδεία του Μπαντάλ βρισκόταν μόλις 400 μέτρα μακριά από τον χώρο της γαμήλιας τελετής και ενώ είχε ξεκινήσει από το σπίτι του στο Κανπούρ. Ο Μπαντάλ βρισκόταν σε άμαξα ενώ η οικογένειά του και οι καλεσμένοι χόρευαν στον δρόμο υπό τους ήχους της μουσική DJ.

Ο Μπαντάλ ανέφερε στην αστυνομία ότι δύο άντρες από την γαμήλια συνοδεία ανέβηκαν στην άμαξα και τον πυροβόλησαν στον δεξί ώμο.

«Αρχικά δεν κατάλαβε τι συνέβη. Όταν όμως ένιωσε το κάψιμο και το αίμα στον ώμο του, κατέβηκε από την άμαξα και είπε στην οικογένειά του τι συνέβη. Στο μεταξύ οι δράστες είχαν εξαφανιστεί» δήλωσε αξιωματούχος της αστυνομίας που σχετίζεται με την υπόθεση.

Έγινε αναφορά για απόπειρα δολοφονίας. Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης μερικοί καλεσμένοι από τη γαμήλια συνοδεία του Μπαντάλ δήλωσαν στην αστυνομία ότι οι επιτιθέμενοι τους είχαν προσεγγίσει με μηχανή.

«Η μηχανή βρέθηκε σταθμευμένη κοντά στο σημείο του συμβάντος. Προσπαθούμε να ταυτοποιήσουμε τους δράστες. Εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι είχαν καβγαδίσει με κάποιους από τους καλεσμένους. Εξετάζεται επίσης το ενδεχόμενο προσωπικών διαφορών καθώς ο Μπαντάλ είχε εμπλακεί σε υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας» δήλωσε ο Κουμάρ.

Tags:
Ινδία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK