18:16 14 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

«Οι γυναίκες φοβούνται να βγουν μόνες στους δρόμους εξαιτίας της μεταναστευτικής πολιτικής της Γερμανίδας Καγκελαρίου» τονίζει η επικεφαλής του γερμανικού AFD σε ομιλία της στη γερμανική βουλή.

Για άλλη μια φορά χτύπησε τη μεταναστευτική πολιτική της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ κατά τη διάρκεια ομιλίας της στη Bundestag.

Ο λόγος για την Άλις Βάιντελ την επικεφαλής του εξτρεμιστικού κόμματος AFD, της «εναλλακτικής για τη Γερμανία» που εξέφρασε την άποψη ότι οι γυναίκες στη χώρα φοβούνται να βγούν μόνες τους στο δρόμο λόγω των μεταναστών.

Η Γερμανία υιοθέτησε μια πολιτική «ανοιχτών συνόρων» το 2015, όταν ένα τεράστιο κύμα μεταναστών πλημμύρισε την Ευρώπη.

Τα ποσοστά του κυβερνώντος κόμματος της Μέρκελ έχουν έκτοτε πέσει λόγω των αυξανόμενων ποσοστών εγκληματικότητας, για τα οποία ορισμένοι επικριτές της Γερμανίδας Καγκελαρίου κατηγορούν τους μετανάστες.

Σύμφωνα με την AfD, η ανεξέλεγκτη εισροή οδήγησε σε δραματική αύξηση των ποσοστών εγκληματικότητας στη χώρα, και συγκεκριμένα στον αριθμό των βιασμών.

Στην απάντησή της η Γερμανίδα καγκελάριος επανέλαβε την θέση της σχετικά με το θέμα λέγοντας ότι η μετανάστευση πρέπει να «λυθεί διεθνώς» και ότι «καμία χώρα δεν μπορεί να το κάνει μόνη της».

Tags:
μετανάστευση, εγκληματικότητα, AfD, Άνγκελα Μέρκελ, Άλις Βάιντελ, Γερμανία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK