20:26 18 ΙΟΥΝΙΟY 2019
A Leopard shark swimming in a kelp forest in the 70,000 gallon kelp tank at Scripps Aquarium in La Jolla, California

«Μόνο στην Αυστραλία»: Η ζωή καρχαρία σώζεται και παίρνει το πρώτο μάθημα σερφ (βίντεο)

© Φωτογραφία : Matthew Field
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0

Αντί να προειδοποιήσουν τους ανθρώπους για τη παρουσία καρχαριών, οι ναυαγοσώστες κλήθηκαν να δράσουν για να σώσουν ένα καρχαρία, όταν βρέθηκε παγιδευμένος στα ρηχά νερά της πανέμορφης παραλίας Bondi στην Αυστραλία.

Ένας τυχερός καρχαρίας διασώθηκε από δύο ναυαγοσώστες, όταν βρέθηκε παγιδευμένος στα ρηχά νερά της πανέμορφης παραλίας Bondi στην Αυστραλία.

Ο καρχαρίας ήταν σχεδόν στην ξηρά στη διάσημη παραλία του Σίδνεϋ νωρίτερα αυτή την εβδομάδα και αγωνιζόταν να επιστρέψει στη θάλασσα.

Τότε δύο ναυαγοσώστες ανέσυραν τον καρχαρία από τα ρηχά νερά και τον τοποθέτησαν σε μια σανίδα του σερφ πριν αποθέσουν το τυχερό ζώο στη ανοικτή θάλασσα.

Η ασυνήθιστη αποστολή διάσωσης βιντεοσκοπήθηκε από λουόμενους που παρακολούθησαν την απίθανη αλληλεπίδραση ναυαγοσωστών και καρχαρία καθώς εκτυλισσόταν. Ενδεικτικά, ένας από αυτούς αποκάλεσε τους ναυαγοσώστες "φανταστικούς" για την διάσωση του καρχαρία. "Μόνο στην Αυστραλία", σχολίασε άλλος.

Μετά την επιστροφή στην ξηρά, ο ένας εκ των δύο ναυαγοσωστών ακούστηκε χαρούμενος, λέγοντας "αυτό ήταν ένα από τα πιο απίθανα πράγματα που έκανα ποτέ". Ο δημιουργός του βίντεο Steve Holland, δήλωσε ότι ο ναυαγοσώστης έπρεπε να διανύσει 200-300 μέτρα πριν να αφήσει τον καρχαρία πίσω στον ωκεανό.

"Υπήρχε ένα πλήθος περίπου 20 θεατών που τον χειροκροτούσαν, πίσω στην παραλία. Ήταν υπέροχο ", δήλωσε ο Holland, στην Daily Mail Australia.

Σχετικά:

Διασώστες απεγκλωβίζουν μωρό φάλαινας από δίχτυα προστασίας καρχαρία
Tags:
διάσωση, ναυαγοσώστες, καρχαρίας, Σίδνεϊ, Αυστραλία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK