22:37 05 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Μια αστεία γκάφα έκανε, πιθανότατα εκ παραδρομής, η Wall Street Journal, την οποία προσπάθησε να καλύψει με έναν κάπως αποτυχημένο τρόπο με αποτέλεσμα να προκύψουν αρκετά καυστικά σχόλια στο Twitter.

Η εφημερίδα Wall Street Journal αναγκάστηκε να προχωρήσει σε δημόσια διόρθωση άρθρου της καθώς έγραψε τον πρόεδρο της Ρωσίας «Βλαντίμιρ Τραμπ» και στη συνέχεια διόρθωσε και τη διόρθωση της σε μια προσπάθεια να καλύψει μια παρ ‘ολίγον γκάφα.

Η εφημερίδα εξέδωσε αρχικά μια διόρθωση στο κάτω μέρος διαδικτυακού άρθρου της σχετικά με την ακύρωση της συνάντησης του Βλαντίμιρ Πούτιν με τον Ντόναλντ Τραμπ στη σύνοδο κορυφής των G20 στο Μπουένος Άιρες το Σάββατο.

Στην διόρθωση έγραφε: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν είναι πρόεδρος της Ρωσίας. Ένα λάθος στη σύνταξη του άρθρου τον ανέφερε λανθασμένα ως Βλαντιμίρ Τραμπ σε προηγούμενη έκδοση αυτού του άρθρου. (29 Νοεμβρίου».

Για να κάνει τα πράγματα χειρότερα λίγο αργότερα, με δεύτερη διόρθωσή στη διόρθωση.

Η νέα υποσημείωση ανέφερε τώρα: «Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι πρόεδρος της Ρωσίας. Ένα λάθος στη σύνταξη ανέφερε με λάθος όνομα τον κ. Πούτιν σε προηγούμενη έκδοση αυτού του άρθρου. (29 Νοεμβρίου)».

Το λάθος και η προσπάθεια να καλυφθεί η γκάφα δεν πέρασαν απαρατήρητα από το Twitter.

Tags:
λάθος, γκάφα, Wall Street Journal, Βλαντίμιρ Πούτιν, Ντόναλντ Τραμπ, Ρωσία, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK