08:23 18 ΙΟΥΛΙΟY 2019
Γερμανικό ασθενοφόρο

Πτώμα νεαρής κοπέλας βρέθηκε κοντά σε κέντρο υποδοχής μεταναστών στη Γερμανία

© AP Photo / Uwe Anspach
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0

Το πτώμα μίας έφηβης κοπέλας εντοπίστηκε με κοντινή απόσταση από κέντρο υποδοχής μεταναστών στη δυτική γερμανική πόλη Sankt Augustin, ανέφερε, βασισμένη σε πληροφορίες της γερμανικής αστυνομίας, η Deutche Welle.

Το πτώμα μίας νεαρής κοπέλας βρέθηκε κοντά σε κέντρο υποδοχής μεταναστών στη δυτική γερμανική πόλη Sankt Augustin, ανέφερε, βασισμένη σε πληροφορίες της γερμανικής αστυνομίας, η Deutche Welle.

Η 17χρονη, από τη γερμανική πόλη Unkel, έλειπε από την περασμένη εβδομάδα. Όπως είπαν οι γονείς της κοπέλας στις αρχές, την περασμένη Παρασκευή είχε κανονίσει να συναντήσει μία φίλη της στη Βόννη. Δυστυχώς, δεν έφτασε ποτέ.

Τα προσωπικά της αντικείμενα βρέθηκαν από την αστυνομία στις όχθες μιας λίμνης που βρίσκεται κοντά στο κέντρο ασύλου.

Η αστυνομία, από την πλευρά της, ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε έρευνα όταν βρέθηκε το πτώμα της, ενώ ένα άτομο έχει συλληφθεί. Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές.

Ολοκληρώνοντας, οι εξελίξεις έρχονται καθώς οι ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας, προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την μεταναστευτική κρίση, απόρροια της εισροής χιλιάδων μεταναστών και προσφύγων που εγκαταλείπουν τις πολύπαθες χώρες της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής.

Tags:
κοπέλα, γονείς, αστυνομία, μετανάστες, Γερμανία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK