Μίλο Γιαννόπουλος

Χρέη άνω των 2 εκατ. δολ. για τον Ελληνο-αμερικανό Μίλο Γιαννόπουλο

© AFP 2019/ Timothy A. Clary
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0

O Έλληνας ομογενής, Μίλο Γιαννόπουλος, σύμφωνα με έγγραφα της «Australian Events Management», οφείλει πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια. Σε ποιους χρωστάει;

Οφειλές άνω των δύο εκατομμυρίων δολαρίων φέρεται να διαθέτει ο Ελληνο-αμερικανός Μίλο Γιαννόπουλος, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός από τη στήριξη της υποψηφιότητας του Ντόναλντ Τραμπ, στις προεδρικές εκλογές του 2016.

Σύμφωνα με έγγραφα, τα οποία δημοσιεύθηκαν από την «Australian Events Management» (ΑΕΜ), o Γιαννόπουλος οφείλει τουλάχιστον 1,6 εκατ. δολάρια στην εταιρεία του, Milo Inc, 400.000 δολάρια σε πρώην σπόνσορες, 153.215 δολάρια σε πρώην δικηγόρους, 52.016 δολάρια στο ξενοδοχείο Four Seasons της Χαβάη και 20.000 στην εταιρεία Cartier.

Η αυστραλιανή ΑΕΜ είναι μία εταιρεία προώθησης περιοδειών, η οποία έχει επανειλημμένως προσπαθήσει, χωρίς επιτυχία, να φέρει τον Έλληνα ομογενή στη χώρα των «καγκουρό».

Οι απόπειρες της ΑΕΜ απέτυχαν παταγωδώς, καθώς ο Γιαννόπουλος ακύρωσε τρεις φορές την προγραμματισμένη ομιλία του, προκαλώντας τη μήνη της οικογένειες Σπίλλερς, η οποία είναι ιδιοκτήτρια της ΑΕΜ.

Tags:
ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK