13:40 03 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το τελευταίο «αστείο» του Ντουτέρτε: Αφού δήλωσε ότι κάπνισε μαριχουάνα προκειμένου να μείνει ξύπνιος, αργότερα ανακάλεσε, χαρακτηρίζοντας «ανόητους» όσοι το πίστεψαν.

Σε μια ακόμη δήλωση που προκάλεσε σχόλια προέβη ο πρόεδρος των Φιλιππίνων, Ροντρίγκο Ντουτέρτε. Ο ίδιος είπε ότι κάπνισε μαριχουάνα στη διάρκεια της συνόδου της Ένωση Χωρών της Νοτιοανατολικής Ασίας (ASEAN) στη Σιγκαπούρη, τον Νοέμβριο, προκειμένου να μείνει ξύπνιος στη διάρκεια της μακράς συνάντησης. 

Βέβαια, λίγο αργότερα πήρε πίσω τη δήλωσή του, λέγοντας ότι αστειευόταν, αποκαλώντας «ανόητο» όποιον το πίστεψε. «Ήταν ένα αστείο, εννοείται ότι ήταν αστείο, αλλά κανείς δεν μπορεί να με σταματήσει από το να το κάνω με τον δικό του τρόπο. Εάν θέλω να αστειευτώ, θα αστειευτώ. Τώρα, εάν το πιστεύετε, τότε είστε ανόητοι», είπε συγκεκριμένα ο Ντουτέρτε. 

Πολλοί ήταν πάντως εκείνοι που αντέδρασαν στο αστείο του Ντουτέρτε, κατηγορώντας τον για υποκρισία, καθώς ο ίδιος έχει ταχθεί επανειλημμένα κατά των ναρκωτικών

​Duterte: I use marijuana so that I can work with my crazy schedules

​Duterte is a bad joke!

​Duterte: My God, I hate drags!

 

Tags:
ναρκωτικά, μαριχουάνα, Ροντρίγκο Ντουτέρτε
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK