08:45 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ρωτήστε τους Έλληνες τι έγινε το ευρωπαϊκό όνειρο, είπε χαρακτηριστικά ο Ματέο Σαλβίνι, μιλώντας για τα σχέδια της Λέγκα, εν όψει των ευρωεκλογών. Θέλουμε να δώσουμε νέα ζωή σε ένα πολύ όμορφο όνειρο, το ευρωπαϊκό πρότζεκτ, είπε.

Στην εμπειρία των Ελλήνων παρέπεμψε ο επικεφαλής της Λέγκα, αναπληρωτής πρωθυπουργός και υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας, Ματέο Σαλβίνι, μιλώντας για το ευρωπαϊκό όνειρο. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το ANSA, ο Σαλβίνι μίλησε για τα σχέδια του κόμματός του, εν όψει των ευρωεκλογών και μίλησε για αλλαγή «από μέσα». «Να κυλίσει και πάλι αίμα στις φλέβες μιας Ευρώπης που έχει καταστεί σκληρωτική, που για δεκαετίες διοικούνταν από τους ίδιους σχηματισμούς και τα ίδια πρόσωπα», όπως είπε.

«Στόχος μας είναι να εισέλθουμε σε αυτούς τους θεσμούς για να δώσουμε νέα ζωή σε ένα πολύ όμορφο όνειρο, το ευρωπαϊκό πρότζεκτ», τόνισε και συνέχισε: «Ρωτήστε τους Έλληνες, όπως και τους Γάλλους τις τελευταίες ημέρες ή τους Ιταλούς και Ισπανούς ανέργους, σε τι έχει μετατραπεί αυτό το όνειρο». 

Tags:
άνεργοι, Ματέο Σαλβίνι, Ελλάδα, Ευρώπη, Ιταλία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK