22:54 05 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Διάφορες κυβερνήσεις βάζουν εμπόδια στα οικονομικά πρότζεκτ στη Ρωσία, επεσήμανε ο Ρώσος πρωθυπουργός, αναφερόμενος συγκεκριμένα στις ΗΠΑ και σε χώρες της Ευρώπης.

Οι αμερικανικές Αρχές και κάποιες ευρωπαϊκές χώρες εμποδίζουν τις επενδύσεις στη Ρωσία, δήλωσε ο πρωθυπουργός της χώρας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

«Πρόσφατα πραγματοποίησαν συνάντηση με τη λεγόμενη επιστροπή ξένων επενδύσεων. Πρόκειται για τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στον κόσμο (…)», ανέφερε ο ίδιος σε τηλεοπτική συνέντευξη και προσέθεσε: «Ασφαλώς όλοι λένε: ''Θα θέλαμε πολύ να μείνουμε στη Ρωσία, να αναπτύξουμε τις επιχειρήσειας μας». 

Παράλληλα, επεσήμανε ότι καμία επιχείρηση δεν φεύγει από τη χώρα, παρά το γεγονός ότι διάφορες κυβερνήσεις βάζουν εμπόδια στα οικονομικά πρότζεκτ στη Ρωσία, κάνοντας μνεία ειδικότερα στην κυβέρνηση των ΗΠΑ και σε κάποιες ευρωπαϊκές χώρες. 

«Όμως, άλλες χώρες συμπεριφέρονται πολύ πιο κατάλληλα και λένε επανειλημμένα ότι όλες αυτές οι κυρώσεις έχουν προκαλέσει τρομακτική ζημιά», είπε ο Ρώσος πρωθυπουργός. 

Σύμφωνα με τον Μεντβέντεφ, υπάρχουν εταίροι από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ που συνεχίζουν να επενδύουν με ευχαρίστηση, όπως επίσης και επιχειρηματίες από την περιοχή Ασίας — Ειρηνικού, την Κίνα, την Ινδία και άλλες χώρες. 

Tags:
επενδύσεις, επιχειρήσεις, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, Ευρώπη, ΗΠΑ, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK