01:46 02 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας, Ματέο Σαλβίνι, δήλωσε ότι δε θα ρίξει την κυβέρνηση εξαιτίας των γκάλοπ και ζήτησε εντολή «να διαπραγματευθώ με την Ευρωπαϊκή Ένωση εκ μέρους εξήντα εκατομμυρίων Ιταλών».

Μιλώντας σε συγκέντρωση του κόμματός του στη Ρώμη, ο γραμματέας της Λέγκα και υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας, Ματέο Σαλβίνι, διεμήνυσε ότι δε θα ρίξει την κυβέρνηση εξαιτίας των γκάλοπ.

«Δε θα ρίξω την κυβέρνηση αυτή, εξαιτίας των γκάλοπ. Η κυβέρνησή μας τηρεί τις δεσμεύσεις της και θα διαρκέσει πέντε χρόνια», υπογράμμισε ο Σαλβίνι.

Ο ίδιος ζήτησε την εντολή «να διαπραγματευθώ με την Ευρωπαϊκή Ένωση, όχι ως υπουργός, αλλά εκ μέρους εξήντα εκατομμυρίων Ιταλών που θέλουν να αφήσουν στα παιδιά τους μια καλύτερη χώρα».

Ο Ιταλός υπουργός πρόσθεσε ότι «αν η Ευρώπη σταματά στους δεκαδικούς αριθμούς και στα σπρεντ, πρόκειται να αποτύχει», ενώ ζήτησε «να εργαστούν, όλοι για την αξιοπρέπεια των πολιτών».

«Έχουμε ανάγκη την ταυτότητα και την ψυχή, τις οποίες κάποιοι έχασαν εξαιτίας της παγκοσμιοποίησης», δήλωσε ο Ματέο Σαλβίνι, συμπληρώνοντας πως άμεσες προτεραιότητες είναι «ο αμοιβαίος σεβασμός, η εργασία και η πρόοδος».

Tags:
Ευρωπαϊκή Ένωση, δημοσκόπηση, παγκοσμιοποίηση, Ματέο Σαλβίνι, Ιταλία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK