Ο Λευκός Οίκος

Ο Τραμπ ανακοίνωσε ότι ο προσωπάρχης Τζον Κέλι θα παραιτηθεί στο τέλος του έτους

CC0
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, Τζον Κέλι, θα παραιτηθεί στο τέλος αυτής της χρονιάς. Η είδηση έρχεται μετά από πληροφορίες που ήθελαν τον πρόεδρο των ΗΠΑ να εξετάζει αλλαγές των προσώπων της διοίκησης.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε ότι προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, Τζον Κέλι, θα παραιτηθεί στο τέλος του έτους.

Η είδηση έρχεται μετά από φήμες που είχαν κυκλοφορήσει στα ΜΜΕ μετά τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ και ήθελαν την αντικατάσταση υψηλόβαθμου αξιωματούχου στον Λευκό Οίκο.

Σύμφωνα με αναφορές, ο Τραμπ εξέταζε αλλαγές, μεταξύ των οποίων και την αντικατάσταση του προσωπάρχη Τζον Κέλι, εν όψει των προετοιμασιών για τα τελευταία δύο έτη της προεδρικής θητείας.

Την Παρασκευή, το CNN επικαλούμενο δύο πηγές που δεν κατονομάζονταν, είχε μεταδώσει ότι οι εντάσεις μεταξύ του προέδρου και του Τζον Κέλι είχαν αυξηθεί σε βαθμό που οι δύο δεν μιλούσαν μεταξύ τους εδώ και μέρες. Σύμφωνα με το ίδιο Μέσο, κορυφαίοι υποψήφιοι για το αξίωμα είναι ο προσωπάρχης του αντιπροέδρου Πενς παρότι δεν έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις για αντικατάσταση. Προς το παρόν ο Λευκός Οίκος δεν έχει σχολιάσει τις πληροφορίες.

Tags:
Λευκός Οίκος, Τζον Κέλι, Μάικ Πενς, Ντόναλντ Τραμπ, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK