02:12 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο ουκρανός πρόεδρος Πέτρο Ποροσένκο υπέγραψε νόμο με τον οποίο τερματίζει τη Συνθήκη Φιλίας και Συνεργασίας μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας η οποία έληγε τον Απρίλιο.

Η απόφαση του ουκρανού ηγέτη να μην παρατείνει τη Συνθήκη Φιλίας και Συνεργασίας με τη Ρωσία είναι λυπηρή και κακή για του Ουκρανούς, ενώ κατά τη γνώμη της Ρωσίας αντιτίθεται στα συμφέροντα των πολιτών της Ουκρανίας, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Ο ουκρανός πρόεδρος Πέτρο Ποροσένκο υπέγραψε νόμο με τον οποίο τερματίζει τη Συνθήκη Φιλίας και Συνεργασίας μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας. Η συνθήκη εξέπνεε τον Απρίλιο.

«Ένα πράγμα είναι σαφές, ότι αυτό το βήμα δύσκολα μπορεί να θεωρηθεί ως βήμα προς το συμφέρον των Ουκρανών. Αυτοί οι Ουκρανοί με τους οποίους έχουμε δεσμούς συγγενικούς, αδερφικούς, παρά τα όσα έχουν συμβεί. Και γι' αυτό, μπορούμε μόνο να εκφράσουμε τη λύπη μας για το γεγονός ότι ο ουκρανός ηγέτης λαμβάνει βιαστικές αποφάσεις, αποφάσεις που από την δική μας οπτική αποτελούν εκδήλωση έλλειψης σεβασμού για τους ανθρώπους του και τα συμφέροντά τους» δήλωσε ο Πεσκόφ.

Tags:
Κρεμλίνο, Ντμίτρι Πεσκόφ, Ουκρανία, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK