06:36 08 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο αμερικανός πρόεδρος έχει επανειλημμένα καυχηθεί για τις ιδιαίτερες ικανότητές του σε ότι αφορά τη διαχείριση χρημάτων και το επιχειρηματικό του πνεύμα. Οι πρόσφατες αποκαλύψεις του γιου του αποδεικνύουν ότι ο Τραμπ τείνει να κάνει οικονομία όχι μόνο σε ό,τι αφορά τις διεθνείς σχέσεις της χώρας αλλά και την οικογένειά του.

Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ περιέγραψε τον πατέρα του ως κάποιον που χαρίζει δώρα που του έχουν κάνει, λέγοντας πως ο πρόεδρος και δισεκατομμυριούχος μπορεί ακόμα και κάνει δώρο που προηγούμενη χρονιά του έχει χαρίσει ο γιος του. Ο μεγαλύτερος γιος του Τραμπ αποκάλυψε το οικογενειακό μυστικό σε συνέντευξη στο Extra όταν ρωτήθηκε για το καλύτερο και το χειρότερο δώρο που έχει λάβει.

«Λοιπόν, είμαστε συνώνυμοι, με αποτέλεσμα να μου έχει κάνει χαρίσει πράγματα που του έχουν κάνει δώρο με το μονόγραμμά του στο παρελθόν. Υπήρξαν κάποια Χριστούγεννα που μπορεί να μου έχει δώσει ή να μην μου έχει δώσει το δώρο που του είχα χαρίσει τον προηγούμενο χρόνο επειδή το είχα μονογράψει. Και του λέω ‘ξέρω ότι δεν το πήρες εσύ αυτό'. ‘Πώς το ξέρεις', ‘επειδή στο χάρισα εγώ πέρσι'» αποκαλύπτει ο Τραμπ Τζούνιορ.

Δεν ξεκαθάρισε αν ο αμερικανός πρόεδρος ξαναχαρίζει τα καλύτερα ή τα χειρότερα δώρα, αλλά ο Τζούνιορ δεν φαίνεται να ενοχλείται. Τα social media δεν το πήραν τόσο ελαφριά πάντως. Οι αποκαλύψεις ξεσήκωσαν ποικίλες αντιδράσεις.

Ακόμα και οι αντίπαλοι του Τραμπ βρήκαν μία καλή κουβέντα να πουν για τον πρόεδρο.

​Seems legit pic.twitter.com/ncTQlaQ1fz

​Μερικοί αστειεύτηκαν με την αμέλεια του προέδρου προς τον γιο του.

​Is this Don Jr.'s secret cry for help and sympathy?

​This is news? Everyone has re-gifted something they don’t need. Trump probably mad he couldn’t re-gift his son 😂

​Άλλοι βέβαια δεν είδαν με καθόλου καλό μάτι τη συνήθεια αυτή του προέδρου.

​Re-gifting fits with the Trump lack of empathy. Prison may be the regift both reciprocate this Christmas.

​Well, since trump gave us a bag full of empty promises, I guess I’ll regift them.

Tags:
Χριστούγεννα, Ντόναλντ Τραμπ, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK