13:55 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2019
Παπαγάλος

Παπαγάλος στη Μεγάλη Βρετανία παραγγέλνει παγωτό στο Amazon, χορεύει και βάζει μουσική

CC0
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ένας απίστευτος γκρίζος αφρικανικός παπαγάλος ονόματι Rocco, έχει γίνει viral στη Μεγάλη Βρετανία, καθώς χρησιμοποιεί το Amazon για να πραγματοποιεί παραγγελίες, χορεύει και επιλέγει μουσική.

Ο Rocco, ένας αφρικανικός γκρίζος παπαγάλος, ο οποίος εκδιώχθηκε από ένα καταφύγιο ζώων για την άσχημη γλώσσα του, εξακολουθεί να δείχνει τον άσχημο εαυτό του: Πλέον, χρησιμοποιεί τη συσκευή Alexa της Amazon, του νέου ιδιοκτήτη του, για να παίζει μουσική, να λέει αστεία, ακόμη και να παραγγέλνει σνακ.

Σύμφωνα με τους Times του Λονδίνου, ο ιδιοκτήτης του Rocco, Μάριο Γουισνέβσκι, συγκλονίστηκε όταν πρόσφατα διαπίστωσε ότι ο λογαριασμός της στο Amazon είχε εκκρεμείς παραγγελίες για καρπούζι, παγωτό και βραστήρα.

«Πρέπει να ελέγξω τον κατάλογο αγορών όταν έρχομαι από την εργασία μου και να ακυρώσω όλα τα αντικείμενα που έχει παραγγείλει», δήλωσε ο Γουισνέβσκι, ο οποίος πήρε τον Rocco αφού διώχτηκε από ένα καταφύγιο ζώων που λειτουργύσε από το Εθνικό Ταμείο Ευημερίας των ζώων της Μεγάλης Βρετανίας.

«Ο Rocco και η Alexa συνομιλούν ο ένας με τον άλλον όλη την ημέρα», πρόσθεσε.

Εκτός από την παραγγελία αντικειμένων από το Amazon, ο Rocco έχει τελειοποιήσει τις μιμήσεις πολλών συνηθισμένων οικιακών ήχων.

«Γνωρίζει το τηλέφωνο και μπορεί να κάνει διαφορετικά κινητά ringtones», δήλωσε ο Γουισνέβσκι.

«Μπορεί να κάνει το φούρνο μικροκυμάτων ή την πόρτα του ψυγείου μου που τρίζει. Μπορεί να κάνει το φορτηγό που πουλά παγωτά το καλοκαίρι και ένα φορτηγό που κάνει όπισθεν τόσο δυνατά που νομίζεις ότι είναι στο σαλόνι σου».

Ο Rocco αγαπά επίσης να χρησιμοποιεί την Alexa για να ακούει την αγαπημένη του μουσική: τους Kings of Leon, μια αμερικανική ροκ μπάντα.

«Έχω έρθει στο σπίτι στο παρελθόν και είχε ρομαντική μουσική να παίζει», δήλωσε ο Γουισνέβσκι. «Του αρέσει να χορεύει και έχει την πιο γλυκιά προσωπικότητα και ρομαντικούς ρυθμούς».

Οι αφρικανικοί γκρι παπαγάλοι είναι εξαιρετικά ευφυείς, παρουσιάζοντας γνωστικές ικανότητες ισοδύναμες με εκείνες των παιδιών τεσσάρων έως έξι ετών σε ορισμένα καθήκοντα. Είναι σε θέση να μάθουν αλληλουχίες αριθμών και να συνδέουν διαφορετικές ανθρώπινες φωνές με τα πρόσωπα των ανθρώπων.

Tags:
ringtone, Amazon, παγωτό, παπαγάλος, Μεγάλη Βρετανία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK