02:40 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2019
Sputnik

Ρωσική πρεσβεία: Η δημοσίευση προσωπικών δεδομένων του Sputnik να ανησυχεί τον ΟΑΣΕ

© Sputnik / Vladimir Astapkovich
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Η δημοσίευση στοιχείων σχετικά με το προσωπικό του Sputnik με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο από τους Times ακολουθεί το διαβόητο ιστορικό της ουκρανικής ιστοσελίδας Mirotvorets και θα πρέπει να προσελκύσει την προσοχή του ΟΑΣΕ, δήλωσε εκπρόσωπος της ρωσικής πρεσβείας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η δημοσίευση προσωπικών δεδομένων των εργαζόμενων του Sputnik με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο από τους Times θα πρέπει να προσελκύσει την προσοχή του ΟΑΣΕ, δήλωσε η πρεσβεία της Ρωσίας στο Ηνωμένο Βασίλειο τη Δευτέρα.

Το σχόλιο έγινε μετά από δημοσίευση από τους Times την Κυριακή μιας λίστας με οκτώ δημοσιογράφους που εργάζονται στο γραφείο του Sputnik στο Ηνωμένο Βασίλειο στο Εδιμβούργο, με τις φωτογραφίες, τα ονόματα και τους τίτλους εργασίας τους.

Στις αρχές Δεκεμβρίου, ο Οργανισμός για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) κατέληξε σε ομόφωνη συμφωνία για την ασφάλεια των δημοσιογράφων και τον πλουραλισμό των μέσων ενημέρωσης για πρώτη φορά μετά από 27 χρόνια.

Σχολιάζοντας το θέμα, η εκπρόσωπος της Ρωσικής Υπουργού Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα δήλωσε ότι το έγγραφο του ΟΑΣΕ για την προστασία των δημοσιογράφων αντικατόπτριζε ανησυχίες σχετικά με την παράνομη παρέμβαση στην ιδιωτική ζωή των δημοσιογράφων που μπορεί να απειλήσει την ασφάλειά τους.

Σχετικά:

Στα 10 πιο δημοφιλή online media της Τουρκίας το Sputnik
Ραδιόφωνο που συνεργάζεται με το Sputnik κάνει μήνυση στο υπ. Δικαιοσύνης των ΗΠΑ
Tags:
δημοσίευμα, προσωπικά δεδομένα, the times, Sputnik, Ηνωμένο Βασίλειο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK