13:24 03 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Εστία αντιπαράθεσης αποτέλεσε ο ισχυρισμός ενός φαν του Game of Thrones για την πραγματική φύση των δράκων της δημοφιλούς σειράς. Ισχυρίζεται ότι είναι λάθος να τους αποκαλούμε «δράκους»!

Οι λάτρεις του Game of Thrones ενδεχομένως να ανακάλυψαν ένα σοβαρό σφάλμα για τα πλέον εντυπωσιακά πλάσματα της σειράς: τους δράκους της Νταινέρις.

Συγκεκριμένα, ένα χρήστης του Reddit επισήμανε ότι οι δράκοι του Game of Thrones ίσως να μην είναι καθόλου δράκοι κι αυτό διότι κανονικά θα έπρεπε να έχουν τέσσερα πόδια και δύο φτερά. Αντιθέτως, τα αγαπημένα πλάσματα της Νταινέρις διαθέτουν μόλις δύο πόδια και ισάριθμα φτερά, γεγονός που τους καθιστά «Γουίβερν» (Wyvern).

Δράκοι
© Φωτογραφία : reddit/screenshot
Δράκοι

Το θέμα απασχόλησε ιδιαίτερα τους χρήστες κοινωνικών δικτύων και η συζήτηση πήρε «φωτιά»: Ορισμένοι ισχυρίζονταν ότι οι «Γουίβερν» είναι επίσης δράκοι, ενώ άλλοι τόνιζαν ότι στο σύμπαν του Game of Thrones ο ορισμός του δράκου είναι διαφορετικός.

​Άλλοι χρήστες, πάλι, επέμεναν ότι η διάκριση μεταξύ των δύο ειδών είναι θέμα αρχής!

​Τέλος, δεν έλειψαν κι αυτοί που απλά περιορίστηκαν να αστειευτούν για τη διαμάχη των φαν της σειράς, με έναν χρήση να γράφει ενδεικτικά: «Απίστευτο — το επόμενο είναι να μας πουν ότι το Game of Thrones δεν είναι αληθινή ιστορία»!

​Υπενθυμίζεται ότι η τηλεοπτική σειρά ολοκληρώνεται με την 8η σεζόν η οποία κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2019.

Tags:
κοινωνικά δίκτυα, τηλεοπτική σειρά, δράκος, Game of Thrones, ίντερνετ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK