05:03 03 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Το πρόσωπα των Σεργκέι και Γιούλια Σκριπάλ έγιναν γνωστά σε ολόκληρο τον κόσμο μετά από τη φερόμενη έκθεσή τους σε Νοβιτσόκ σύμφωνα με τις βρετανικές Αρχές. Δημοσίευμα της Daily Telegraph αναφέρει ότι μήνες μετά από τη δηλητηρίασή τους, με δυσκολία μπορεί κάποιος να τους αναγνωρίσει, σε σχέση με τις παλιές φωτογραφίες τους.

Να ζουν στη Βρετανία και να έχουν αλλάξει την εμφάνισή τους φέρονται ο Σεργκέι και η Γιούλια Σκριπάλ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Telegraph. 

Σε στιγμιότυπο από βίντεο που ήλθε στη δημοσιότητα λίγο μετά από αφ'ότου η Γιούλια πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, η ίδια φαίνεται να έχει χάσει βάρος, με νέο κούρεμα και διαφορετικό χρώμα στα μαλλιά της. Αλλά και ο πατέρας της φαίνεται να έχει χάσει βάρος, μετά από 9 εβδομάδες σε κώμα. 

«Θα μπορούσε να κυκλοφορεί στους δρόμους με καπέλο ή άλλο χρώμα στα μαλλιά του και να μην γίνεται αντιληπτός. Άλλωστε, ένας από τους λόγους που δεν θέλει να του πάρουν συνέντευξη μπορεί να είναι ότι δεν θέλει να προδώσει τον εαυτό του», ανέφερε το δημοσίευμα επικαλούμενο ανώνυμη πηγή. 

Μάλιστα, το ίδιο δημοσίευμα ανέφερε ακόμη ότι οι Σκριπάλ θα μπορούσαν να μένουν ακόμη στη Βρετανία και κάτω από τη συνεχή επίβλεψη των γιατρών, μένοντας σε επαφή με φίλους. 

Τον περασμένο Μάρτιο, ο Σεργκέι Σκριπάλ και η κόρη του Γιούλια κατέρρευσαν στη βρετανική πόλη Σάλτσμπερι, καθώς φέρονται να εκτέθηκαν σε νευροτοξικό παράγοντα που οι βρετανικές Αρχές υποστήριξαν ότι ήταν Νοβιτσόκ. 

Ενώ η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, η βρετανική κυβέρνηση έσπευσε να κατηγορήσει τη Ρωσία για τη δηλητηρίαση, κάτι που το Κρεμλίνο απορρίπτει κατηγορηματικά, σημειώνοντας ότι το Λονδίνο δεν έχει παρουσιάσει κανένα γεγονός που να είναι σε συμφωνία με τους ισχυρισμούς. 

Tags:
υπόθεση Σκριπάλ, Σκριπάλ, Βρετανία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK