15:16 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Επ' ευκαιρία της επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Βενεζουέλα ο Γενικός Γραμματέας του ΟΠΕΚ Μοχάμεντ Μπαρκίντο για την τελετή ορκωμοσίας του προέδρου της χώρας Νικολά Μαδούρο, οι δύο ηγέτες συζήτησαν κρίσιμα ζητήματα της αγοράς πετρελαίου.

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο, συναντήθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΠΕΚ Μοχάμεντ Μπαρκίντο, ο οποίος έφθασε στο Καράκας για να συμμετάσχει στην τελετή ορκωμοσίας του πρώτου στις 10 Ιανουαρίου.

«Είχα μια ευχάριστη συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΠΕΚ, τον Μοχάμεντ Μπαρκίντο. Μιλήσαμε για τις προκλήσεις της αγοράς πετρελαίου για το 2019», δήλωσε ο Μαδούρο στο Twitter.

Φωτογραφίες της συνάντησης του Μαδούρο με τον Μπαρκίντο δημοσιεύθηκαν επίσης στο Twitter του ηγέτη της Βενεζουέλας.

Ο υπουργός πετρελαίου της Βενεζουέλας Μανουέλ Κεβέντο δήλωσε ότι ο σκοπός της συνάντησης μεταξύ του Μαδούρο και του Μπαρκίντο είναι να συζητηθεί το έργο της Βενεζουέλας κατά τη διάρκεια της προεδρίας της χώρας στη διάσκεψη του ΟΠΕΚ το 2019.

Ο Κεβέντο αντικατέστησε τον υπουργό Ενέργειας των ΗΑΕ Σουχάιλ Μοχάμεντ Φαράι Μουσρέι, ως πρόεδρος της διάσκεψης του ΟΠΕΚ από την 1η Ιανουαρίου.

Tags:
Πετρέλαιο, ΟΠΕΚ, Νικολάς Μαδούρο, Βενεζουέλα, ΗΑΕ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK