20:43 18 ΙΟΥΝΙΟY 2019
Διχτυωτό καλσόν

Κυβερνήτης του Ναυτικού των ΗΠΑ χάνει τη θέση του μετά από ερωτικό σκάνδαλο

CC0
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0

Απίστευτο ερωτικό σκάνδαλο το οποίο εμπλέκει ένα διοικητή υποβρυχίου, ο οποίος βρέθηκε ένοχος με την κατηγορία πως «αγόρασε» ερωτικές συνοδούς ενώ βρισκόταν σε υπηρεσία, έχει προκαλέσει σάλο στις τάξεις του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού.

Η Υπηρεσία διερεύνησης ποινικών αδικημάτων του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ (NCIS) απάλλαξε τον κυβερνήτη υποβρυχίων, Τράβις Ζέτελ, από τα καθήκοντά του, όταν ο τελευταίος βρέθηκε ένοχος για την κατηγορία πως «αγόρασε» ερωτικές συνοδούς ενώ βρισκόταν σε υπηρεσία την 1η Μαρτίου 2018, κατά τη διάρκεια παραμονής του υποβρυχίου του στο λιμάνι του Σούμπικ Μπέι, ανέφερε ο Κιτσάπ Σαν, επικαλούμενος επίσημα έγγραφα.

Το NCIS άρχισε να εξετάζει την συγκεκριμένη υπόθεση αφού έλαβε σχετικές πληροφορίες από έναν ανώνυμο ναύτη.

Ένας ναυτικός ανέφερε στο NCIS ότι ο διοικητής του είχε ζητήσει από έναν άλλο ναύτη 10 ερωτικές συνοδούς για μία «καυτή βραδιά». Ο πληροφοριοδότης δήλωσε ότι αργότερα είδε τον διοικητή του να συνοδεύεται από 10 «προκλητικά ντυμένες κοπέλες» κοντά σε ένα ξενοδοχείο.

Ο Ζέτελ, παραδέχτηκε την ενοχή του στο NCIS. Αφού στερήθηκε το βαθμό του, απεστάλη στην μοίρα υποβρυχίων 19, η οποία σταθμεύει στη ναυτική βάση Κιτσάπ — Μπανγκόρ.

Ένας άλλος ναυτικός από το πλήρωμά του θεωρούνταν επίσης ύποπτος για το ίδιο αδίκημα αφού εθεάθη να κυκλοφορεί με τρεις όμορφες Φιλιπιννέζες στο κέντρο της πόλης. Τελικώς, ο συγκεκριμένος άνδρας αποδείχτηκε αθώος.

Tags:
ερωτικές συνοδοί, Πολεμικό Ναυτικό, ένοχος, NCIS, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK