21:16 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ένα νέο βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου αυτές τις μέρες έκανε πολλούς να μείνουν πραγματικά με το στόμα ανοικτό, ενώ σε άλλους γέννησε πολλά ερωτηματικά, σχετικά με το πώς είναι δυνατόν να συμβεί ένα τόσο παράξενο ατύχημα.

Οι netizens είναι αλήθεια πως δεν περίμεναν να δουν ποτέ κάτι παρόμοιο στη ζωή τους.

Κι όμως! Το εν λόγω βίντεο εμφανίζει ένα παιδί δύο ετών του οποίου το κάθισμα στο αυτοκίνητο της μητέρας του ξαφνικά αποκολλάται και πέφτει στη μέση ενός πολυσύχναστου δρόμου στην πόλη Μανκάτο, στη Μινεσότα των ΗΠΑ.

Το βίντεο είχε πάνω από ένα εκατ. views από τους χρήστες του Facebook, οι οποίοι ανυπομονούσαν να μάθουν τι συνέβη στο μωρό.

Τότε, ο τοπικός ιστότοπος Mankato Free Press χάρισε ευχαρίστηση στους netizens, όταν επιβεβαίωσε με δημοσίευμα του ότι το παιδί δεν τραυματίστηκε μετά από αυτό το παράξενο ατύχημα.

«Καθώς προσέγγιζα στη γωνία, παρατήρησα ότι ένα αυτοκίνητο περνούσε από εκεί και ξαφνικά κάτι έπεσε», δήλωσε ο Τσαντ Μοκ, ο πρώτος που κινήθηκε για τη διάσωση του μικρού παιδιού, στο Fox 9 της Μιννεσότα. «Όσο πλησίαζα έμοιαζε με κούκλα — πιθανώς μια κούκλα σε ένα κάθισμα αυτοκινήτου».

«Βρισκόταν σε φάση υστερίας, προφανώς, κάθε μητέρα θα ήταν σε αυτή την κατάσταση», ανέφερε, προσθέτοντας ότι το παιδί ήταν εκπληκτικά ήρεμο.

Ωστόσο, παρά την αίσια κατάληξη, εξακολουθεί να παραμένει ασαφές πως άνοιξε η πόρτα του αυτοκινήτου. Η αστυνομία της πόλης διώκει ποινικά την απρόσεκτη μητέρα, της οποίας η αμέλεια λίγο έλειψε να απειλήσει τη ζωή του παιδιού της. 

Tags:
netizens, ατύχημα, Facebook, Μινεσότα, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK