19:16 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Έναν αστείο και πρωτότυπο τρόπο βρήκε o μη κερδοσκοπικός οργανισμός «Άνθρωποι για την ηθική μεταχείριση των ζώων», PΕΤΑ, για να υπενθυμίσει στον κόσμο, και ειδικότερα στους άντρες, πόσο ευεργετικά είναι για τον οργανισμό τα φρούτα και τα λαχανικά.

Η καμπάνια της PΕΤΑ, που αγωνίζεται για την ηθική μεταχείριση των ζώων, είναι αφιερωμένη στους άνδρες και στοχεύει στην αύξηση των φρούτων και των λαχανικών στις διατροφικές μας συνήθεις.

Με σύνθημα η «παραδοσιακή αρρενωπότητα είναι ΝΕΚΡΗ. Το μυστικό της ανδρικής σεξουαλικής αντοχής είναι τα λαχανικά», η PETA καλεί τους άνδρες να αντικαταστήσουν το κρέας με φρέσκα οπωροκηπευτικα.

​Στο βίντεο της καμπάνιας εμφανίζονται άνδρες κάθε ηλικίας και επαγγέλματος να χορεύουν, έχοντας στο σημείο των γεννητικών τους οργάνων φρούτα και λαχανικά όπως μπανάνες, κολοκύθες, μελιτζάνες κ.α

Η PETA παραθέτει μάλιστα μια σειρά λόγων για τους οποίους οι άνδρες πρέπει να γίνουν χορτοφάγοι, καθώς έρευνα της Αμερικανικής Ψυχολογικής Εταιρείας (APA) συνδέει την τοξική «παραδοσιακή» αρρενωπότητα με τη βία.

Tags:
φρούτα, λαχανικά, κολοκύθες, μπανάνα, καμπάνια, χορτοφάγοι, PETA
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK