11:10 23 ΙΟΥΛΙΟY 2019
Το μοντέλο από τη Βραζιλία

Μοντέλο ισχυρίζεται ότι το χόμπι της την βοήθησε να μοιάσει στην Καρντάσιαν (Φωτογραφίες)

© Instagram / jenniferpamplona
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0

Μοντέλο από τη Βραζιλία αποκάλυψε πως ξεκίνησε να «εργάζεται» με σκοπό να μοιάσει στο είδωλό της, την Κιμ Καρντάσιαν. Ωστόσο, ισχυρίζεται πως για την επιτυχία η ομορφιά δεν επαρκεί, αλλά χρειάζονται και στοιχεία όπως εξυπνάδα.

Η κοπέλα ωστόσο επέμεινε ότι δεν είναι απλώς ένα μοντέλο που μοιάζει στην Κιμ Καρντάσιαν, υποστηρίζοντας ότι μόνο η ομορφιά δεν θα φτάσει ποτέ κανέναν μακριά χωρίς εξυπνάδα και χάρισμα.

Η 26 χρονή Τζένιφερ Παμπλόνα, μοντέλο από τη Βραζιλία που δαπάνησε τεράστια χρηματικά ποσά σε πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις για να μοιάσει στην Κιμ Καρντάσιαν, αποκάλυψε ότι αρχικά, η χειρουργική επέμβαση ξεκίνησε ως «απλά ένα χόμπι» γι 'αυτήν.

«Όταν ξεκίνησα τις επεμβάσεις στο σώμα μου, ήταν ένα χόμπι για μένα και μετά οι άνθρωποι και τα μέσα ενημέρωσης άρχισαν να με συγκρίνουν με την Κιμ», ανέφερε στο Metro. «Νόμιζα ότι θα μπορούσε να είναι καλό για την καριέρα μου, έτσι είπα γιατί όχι; Άρχισα να επενδύω όλο και περισσότερο για να μοιάζω με εκείνη. Όχι απαραιτήτως όπως η ίδια, αλλά για να πάρω την χαρακτηριστική της εμφάνιση. Έκανα τα πάντα για φήμη και να αισθάνομαι αυτοπεποίθηση».

Παρατήρησε επίσης ότι κερδίζει χρήματα εξαιτίας της εξυπνάδας της και όχι μόνο λόγω της ομοιότητας της με την Κιμ Καρντάσιαν.

«Χρησιμοποιούσα την εμφάνιση μου και την ομορφιά για να το κάνω, όχι απαραίτητα γιατί έχω ένα ωραίο σώμα και πρόσωπο ή μοιάζω με την Κιμ K. Ανεξάρτητα από το τι μοιάζετε, αν δεν είστε έξυπνοι και χαρισματικοί, η ομορφιά μπορεί να τραβήξει την προσοχή των ανθρώπων, αλλά δεν θα μείνουν για πολύ», ανέφερε η Παμπλόνα.

Η Παμπλόνα, πρώην μοντέλο της Versace, ξόδεψε πάνω από 500.000 δολάρια σε περισσότερες από 20 χειρουργικές επεμβάσεις.

Τον Δεκέμβριο, αναγκάστηκε να αφαιρέσει τα εμφυτεύματα στήθους από σιλικόνη μετά την έκρηξη ενός από αυτά.

Tags:
χόμπι, πλαστική επέμβαση, Μοντέλο, Versace, Κιμ Καρντάσιαν
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK