06:38 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Καθυστερήσεις στις πτήσεις σημειώνονται στο αεροδρόμιο Λαγκουάρντια εν μέσω μερικού «λουκέτου» στην κυβέρνηση που οδήγησε σε έλλειψη προσωπικού που απασχολείται στον έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας.

Καθυστερήσεις ή ακυρώσεις πτήσεων με προορισμό το αεροδρόμιο Λαγκουάρντια της Νέας Υόρκης σημειώνονται, σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας, λόγω έλλειψης ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας.

«Έχει σημειωθεί μικρή αύξηση στις άδειες ασθενείας σε δύο εγκαταστάσεις εναέριου ελέγχου που επηρεάζουν τη Νέα Υόρκη και τη Φλόριντα. Όπως και με τις σοβαρές καταιγίδες, θα προσαρμόσουμε τη λειτουργία σε ασφαλή ρυθμό για να ταιριάξει με το δυναμικό που υπάρχει στον έλεγχο. Μειώσαμε τον αντίκτυπο με την αύξηση προσωπικού, την αλλαγή στην κυκλοφορία και την αύξηση της απόστασης μεταξύ αεροσκαφών, όπως απαιτείται» σημείωσε η Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας.

Αυτό έρχεται εν μέσω του μερικού «λουκέτου» στην κυβέρνηση, που συνεχίζεται από τις 22 Δεκεμβρίου, εξαιτίας της διαφωνίας μεταξύ Τραμπ και Δημοκρατικών του Κογκρέσου για τη χρηματοδότηση του τείχους στα σύνορα με το Μεξικό.

Ο Τραμπ ζήτησε από το Κογκρέσο να παράσχει 5,7 δισ. δολάρια για το τείχος, αλλά οι Δημοκρατικοί αρνήθηκαν να ικανοποιήσουν το αίτημα.

Περίπου 800.000 ομοσπονδιακοί υπάλληλοι έχουν λάβει άδεια να απουσιάζουν ή να δουλεύουν χωρίς αμοιβή εξαιτίας του shutdown.

 

 

Tags:
shutdown, αεροδρόμιο, Νέα Υόρκη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK