22:04 04 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Κατηγορίες για παιδεραστία αντιμετωπίζει ο μεγαλέμπορος ναρκωτικών Χοακίν «Ελ Τσάπο» Γκουσμάν. Σύμφωνα με μάρτυρα, νάρκωνε και στη συνέχεια βίαζε 13χρονα κορίτσια!

Ο Μεξικανός μεγαλέμπορος ναρκωτικών Χοακίν «Ελ Τσάπο» Γκουσμάν κατηγορείται πλέον και για παιδεραστία.

Σύμφωνα με αμερικανικό δικαστήριο, ο εγκληματίας είχε βιάσει ανήλικα κορίτσια, τα οποία αποκαλούσε «βιταμίνες», σύμφωνα με το CBS News.

Σύμφωνα με μάρτυρα, στα τέλη του 2000, ο Γκουσμάν είχε επανειλημμένως διατάξει τη νάρκωση 13χρονων κοριτσιών. Έβαζαν μια ουσία σε σκόνη σε ό,τι έπιναν και έτσι ο «Ελ Τσάπο» μπορούσε να τις βιάζει.

Παλιός συνεργάτης του «Ελ Τσάπο» διαβεβαίωσε τις αρχές πως μια γυναίκα έστελνε φωτογραφίες νεαρών κοριτσιών στο αφεντικό του καρτέλ της Σιναλόα για να μπορέσει να διαλέξει το θύμα του, πληρώντας για την υπηρεσία αυτή μέχρι και 5.000 δολάρια ανά κορίτσι.

Ένας από τους δικηγόρους του Γκουσμάν χαρακτήρισε τις κατηγορίες «εξαιρετικά πρόστυχες» και πρόσθεσε ότι ο «Ελ Τσάπο» τις αρνείται.

«Είναι ατυχές το γεγονός ότι το υλικό κυκλοφόρησε δημοσίως λίγο πριν αρχίσει η εξέταση από το δικαστήριο», δήλωσε ο δικηγόρος, σύμφωνα με το CNN.

Ο Σιφουέντες, 50 ετών, συνελήφθη το 2013 στο Μεξικό και στη συνέχεια οδηγήθηκε στις ΗΠΑ. Εκεί φυλακίσθηκε και περιμένει τη δίκη του.

Tags:
βιασμός ανηλίκου, βιασμός, παιδεραστής, εμπόριο ναρκωτικών, ναρκωτικά, Χοακίν «Ελ Τσάπο» Γκουσμάν, Μεξικό, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK