00:17 09 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Απεσταλμένοι της Μεγάλης Βρετανίας θα μεταβούν τον Απρίλιο στην Κριμαία για πρώτη φορά από το 2014, με σκοπό να συμμετάσχουν στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Γιάλτας.

Η αντιπροσωπεία του Ηνωμένου Βασιλείου θα επισκεφθεί τον Απρίλιο την Κριμαία για πρώτη φορά από το 2014 και θα παραστεί στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Γιάλτας, σύμφωνα με τον Σεργκέι Αξιόνοφ, επικεφαλής της Ρωσικής Δημοκρατίας της Κριμαίας.

«Αναμένουμε την άφιξη περίπου 15 πολιτικών, εμπειρογνωμόνων και επιχειρηματιών του Ηνωμένου Βασιλείου. Μια αντιπροσωπεία από τη χώρα αυτή θα επισκεφθεί την χερσόνησο για πρώτη φορά από το 2014. Νωρίτερα, οι πολίτες του Ηνωμένου Βασιλείου έχουν ήδη επισκεφθεί την Κριμαία, αλλά ξεχωριστά, όχι ως τμήμα της αντιπροσωπείας», δήλωσε ο Αξιόνοφ στην εφημερίδα Izvestia.

Η Κριμαία έχει τεράστιες προοπτικές για επενδύσεις και οι ξένοι επιχειρηματίες κατανοούν το συγκεκριμένο γεγονός, όντας πρόθυμοι να καθιερώσουν εμπορικές σχέσεις με τη Ρωσική Δημοκρατία, σύμφωνα με τον αξιωματούχο.

Το YIEF είναι μια ετήσια επιχειρηματική εκδήλωση και ένα από τα τέσσερα μεγαλύτερα οικονομικά φόρουμ που διεξάγονται στη Ρωσία. Το 2019, το Φόρουμ θα πραγματοποιηθεί στις 17-20 Απριλίου. Το επερχόμενο YIEF αναμένεται να συγκεντρώσει συμμετέχοντες από περισσότερες από 100 χώρες. Το καθεστώς των επίτιμων αντιπροσωπειών στο φόρουμ θα χορηγηθεί σε αντιπροσωπείες από τη Γαλλία και τη Συρία.

Tags:
Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ, Σεργκέι Αξιόνοφ, Ρωσία, Ηνωμένο Βασίλειο, Κριμαία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK