05:52 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ένα άκρως παράξενο βίντεο που δείχνει μια καμήλα να ρυμουλκεί ένα αυτοκίνητο κολλημένο σε έναν χιονισμένο δρόμο της Ρωσίας έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες.

Μπορεί τα οχήματα 4x4 να είναι γνωστά για τις επιδόσεις τους σε κακοτράχαλους δρόμους και καυτούς αμμόλοφους, στα χιόνια ωστόσο φαίνεται πως χρειάζονται πιο δραστικές λύσεις.

Την πιο ακραία και αστεία λύση για να καταφέρει να ξεκολλήσει το τζιπ του από το χιόνι βρήκε ένας Ρώσος από το Σαράτόφ, και φυσικά η όλη επιχείρηση βιντεοσκοπήθηκε.

Το βίντεο που αναρτήθηκε στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, δείχνει μια καμήλα που προσπαθεί να τραβήξει ένα αυτοκίνητο σε ένα χιονισμένο δρόμο.


​Το ζώο, που τραβάει με γκέμια ο ιδιοκτήτης του, καταφέρνει με ευκολία να τραβήξει το κολλημένο αυτοκίνητο ενώ ακούγονται γέλια στο βάθος για τη σουρεαλιστική αυτή στιγμή.

Ο ιδιοκτήτης της καμήλας δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ ότι κάνει βόλτες παιδιά με το ζωό στο τοπικό τσίρκο τα Σαββατοκύριακα.

Μια καμήλα δεν είναι σίγουρα κάτι που θα δει κανείς κατά τη διάρκεια του βαρύ ρωσικού χειμώνα αλλά σίγουρα μπορεί να φανεί χρήσιμη.

Άνθρωποι στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης μοιράστηκαν φωτογραφίες με το χιόνι στη Ρωσία που σε αρκετές περιοχές ξεπέρασε σε ύψος τους ίδιους τους ανθρώπους.

 

Tags:
τζιπ, καμήλα, όχημα, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK