14:58 29 ΜΑΡΤΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Με τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου να βρίσκεται μια ανάσα μακριά, δεν είναι λίγοι οι φρεσκοχωρισμένοι που θα θελήσουν να βρουν κάτι που θα τους αποσπάσει την προσοχή από τους υπόλοιπους περιχαρείς ερωτευμένους.

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες επιχειρήσεις στρέφουν το ενδιαφέρον τους την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στους ανθρώπους που είναι single.

Αν δε είναι και φρεσκοχωρισμένοι, ο πόνος για αυτούς είναι διπλός.

Αυτή την κατηγορία ανθρώπων σκέφτηκαν και τρεις ζωολογικοί κήποι που αποφάσισαν να συγκεντρώσουν χρήματα μέσω προσφορών για όσους δεν έχουν και πολύ ευγενή συναισθήματα για τους πρώην τους.

«Είναι ο/η πρώην σας φίδι;», αυτό είναι ερώτημα που θέτει στους ενδιαφερόμενους χορηγούς του ο ζωολογικός κήπος άγριας ζωής του Σίδνεϋ στην Αυστραλία.

Με ένα μόνο δολάριο σου δίνει την ευκαιρία να μπεις στο διαγωνισμό για να «βαφτίσεις» ένα καφέ φίδι, ένα από τα πιο δηλητηριώδη στον κόσμο, με το όνομα του πρώην σου.

«Αφήστε τις λευκές αρκούδες μας βάρους 450 κιλών να κομματιάσουν τον πρώην σας», είναι η προσφορά ενός καταφυγίου άγριας ζωής στο Όρεγκον.

Με 20 μόλις δολάρια μπορεί κανείς να δώσει το όνομα του πρώην του σε έναν σολομό που θα σερβιριστεί στις αρκούδες Κόντι και Γιακ.

Στο ΕΛ Πάσο του Τέξας δεν σηκώνουν πολλά πολλά. Γι' αυτό και δίνουν τη δυνατότητα σε ανθρώπους που οι πρώην τους ράγισαν την καρδιά να ονομάσουν μια κατσαρίδα με το όνομα αυτών που τους άφησαν μόνους την ημέρα των ερωτευμένων.

Εκτός από αυτό, θα μπορέσουν να απολαύσουν τις άτυχες κατσαρίδες να κατασπαράσσονται από σουρικάτες. 

Tags:
Ζωολογικός Κήπος, ζώα, Αγίου Βαλεντίνου, Τέξας, Όρεγκον, Αυστραλία, Σίδνεϊ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK