17:53 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η Κιμ Καρντάσιαν Ουέστ έχει ακυρώσει τη συμφωνία, αναφέροντας την ανταλλαγή ευαίσθητων προσωπικών πληροφοριών της. Ο σύντροφός της επιμένει ότι πρόκειται για απάτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αγωγή έχει ασκηθεί εναντίον της διασημότητας των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης Κιμ Καρντάσιαν Ουέστ, σχετικά με την υποτιθέμενη εγκατάλειψη εκ μέρους της, της σύμβασης που είχε συνάψει για την εφαρμογή emojis με το πρόσωπό της (Kimojis).

Σύμφωνα με μια έκθεση του TMZ, η διασημότητα έφτασε σε συμφωνία με τον προγραμματιστή λογισμικού Ντέιβιντ Λίμπενσον για να δημιουργήσει την εφαρμογή τηλεφώνου Kimoji το 2014, με 60% του κέρδους να πηγαίνει στον Λίμπενσον και τους συνεργάτες του. Τη στιγμή της συμφωνίας, η Κιμ επέμεινε ότι θα αρχειοθετήσει τα χαρτιά του εμπορικού σήματος, ανέφερε η TMZ.

Η αγωγή του προγραμματιστή δηλώνει, ωστόσο, ότι λίγο αργότερα, η Καρντάσιαν κατηγόρησε έναν από τους συνεργάτες του Λίμπενσον πως μοιράστηκε μερικά από τα προσωπικά της στοιχεία και ανέστειλε τις υποχρεώσεις της προς συμφωνία.

Στην αγωγή αναφέρεται επίσης ότι η διασημότητα προσπάθησε να πιέσει τον Λίμπενσον να ακυρώσει την αγωγή, κάτι το οποίο εκείνος αρνήθηκε. Ο προγραμματιστής δηλώνει ότι η Κιμ γνώριζε την υποτιθέμενη κοινή χρήση των προσωπικών της πληροφοριών πριν ακόμη φύγει από τη συμφωνία, οπότε η όλη διαδικασία είναι απλώς μια δικαιολογία.

Η αγωγή επιδιώκει αποζημίωση ύψους 100 εκατ. δολαρίων για παραβίαση της σύμβασης, απάτη και τα κέρδη που ο Λίμπενσον πιστεύει ότι έχασε, μένοντας έξω από το πρότζεκτ Kimoji, αναφέρει σχετικά το TMZ.

Tags:
κινητό, εφαρμογή, προγραμματιστής, αγωγή, Κιμ Καρντάσιαν
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK